• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Vejrtrækningsøvelse – (med & uden sugerør)

Vejrtrækningsøvelse til dig

Her har jeg lavet en lille video til alle der har brug for lidt omsorg til krop og sind, samt til at balancere sig selv og sit åndedræt. Det er en nem og god øvelse, som også børn syntes er sjovt, på den måde lærer de i en tidlig alder at passe på sig selv og få slappet af.

Det er en en kort behagelig vejrtrækningsøvelse, der kan hjælpe dig både med at få mere ro og slappe af. Du kan bruge den i løbet af dagen, men vejrtrækningsøvelser i det hele taget er også rigtig gode til at falde i søvn på.

Hvis vi føler os lidt pressede i hverdagen, kan vi nemt komme til at trække vejret mere hektisk. Så at lave en vejrtrækningsøvelse som denne, vil gøre at du slipper alarmberedskabet og falder til ro.

Brug vejrtrækningsøvelser når behov for ro

Tag øvelsen indtil du begynder at mærke en effekt, hvis du er meget presset skal der måske lige lidt øvelse til, så skal det nok blive nemmere.

Sugerøret skaber ekstra fokus på din vejrtrækning. Mærk efter hvad der føles bedst for dig. Børn er også glade for denne øvelse!

Hvis du foretrækker det uden sugerør, så gør du bare det, eller måske blot forestiller dig at du har et sugerør.

Hvis du føler dig urolig, presset, eller stresset er det en god ide` at lave vejrtrækningsøvelser flere gange dagligt, så du på den måde kan berolige dig selv og trække vejret dybere. Når du er stresset og urolig kan du nemt komme til, at trække vejret meget hurtigt og højt oppe i brystet. Når du i stedet lærer dig selv at tage de dybe vejrtrækninger, vil du mærke hvordan du bliver mere og mere beroliget.

Brug øvelsen lige så ofte som du har lyst til det og føler behov. Jo mere du bruger den, jo nemmere bliver det for dig.

God fornøjelse med en afslappende vejrtrækning 🙂

Kærligst fra Marianne

Vejrtrækningsøvelse - med og uden sugerør

Vejrtrækningsøvelser og hypnose

Du kan bruge vejrtrækningsøvelser sammen med hypnose, til yderligere fordybelse. Hypnose og selvhypnose vil virke beroligende og behagelig afslappende, derfor er det også en populær behandlingsform, for alle aldre.

Bedre livskvalitet, færre smerter og indre ro, lær at bruge dit åndedrag til fordybelse og mere indre ro. Det er nemt at lære de forskellige teknikker. Prøv dig frem med flere. Find din favorit, eller brug dem på skift, som det passer dig bedst.

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om hvad hypnose kan gøre for dig og din familie, kan du læse mere her :

https://egiila.com/hypnose-og-hypnoterapi/

Vil du gerne lære flere vejrtrækningsøvelser, kan du se flere her:

https://egiila.com/kategori/blog/vejrtraekningsoevelser/

 

Se flere råd om vejrtrækningsøvelser, her fra Gigtforeningen:

https://www.gigtforeningen.dk/nyheder/2020/1-halvaar/proev-

vejrtraekningsoevelser-mod-smerter-bekymring-og-spaendinger/