• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Institutioner Børn og Unge

Det får du i et samarbejde med os:

Vores formål at hjælpe den enkelte til at finde frem til indre styrker og ressourcer, og derved lette deres parathed til et voksenliv ud fra egne mål, individuelle ressourcer og forudsætninger. Den terapeutiske tilgang i hypnoterapien understøtter dels beboernes eget selvværd, trivsel, personlig udvikling og modenhed i eget tempo. Samtidig med at det støtter hjælp til selvhjælp og læren om mental egen omsorg.

Via Hypnose terapi lærer beboerne også at kunne bruge egne evner både i en given situation nu og her, samt også på sigt til eventuelle fremtidige udfordringer.

 

Hypnose terapi til både  beboer og personale:

Hypnose terapi er til alle aldre og alle individer, uanset hvor man er i livet, og kan således både støtte og vækste både beboer samt personales kompetencer og indre ressourcer.

Det er personlig udvikling på det plan hver enkelt individ er parat til. Via hypnose terapi får du direkte kontakt til din underbevidsthed, således at DU bevæger dig i den retning som DU gerne vil. Når du er i det hypnotiske stadie er du mere åben for at finde egne styrker frem og hjælpe dig selv. På den måde kommer du mere i kontrol med dig selv.

Børn og unge

Nemt tilgængeligt 24-7

Lær selv at styre dine tanker og handlinger

Reducere stress, uro og angst.

Online terapi- virker også individuelt

I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Hvordan hjælper vi bedst jeres beboere, har i specielle ønsker og behov, eller blot nysgerrig på hvad hypnose terapi kan?

Skriv gerne på formularen, eller giv os et kald på tlf: 22 89 80 12

    Vi glæder os til at hjælpe jer.

    Mange hilsner

    Marianne