• Ro
  • Glæde
  • Overskud
En billede collage af EGIILAs ejer, Marianne Kjær George, hendes kliniklokaler og EGIILAs flyer.

Mit navn er
Marianne Kjær George

Jeg er så glad for at byde dig velkommen til EGIILAs velvære univers – stedet hvor du kan opnå de forandringer du drømmer om i din hverdag – for dig selv og hele din familie.

Jeg har altid interesseret mig for selvudvikling og troet på at jeg inde i mig selv skal have det godt, før andre omkring mig kan få glæde af den bedste version af mig.

Så jeg har brugt hypnoterapi selv, til at arbejde med mit selvværd, mine tankemønstre og mine begrænsende overbevisninger.

Jeg har transformeret den måde jeg ser mine tanker på og arbejder med min egen selvudvikling. 

Og det skønne er at du kan opnå den samme transformation og forandring i dit liv ved at invitere EGIILA indenfor i dit liv.

EGIILA er min drøm om mere trivsel til flere

Egiila er min drøm om at hjælpe flest mulige familier med at opnå en større ro og trivsel i deres liv og hverdag.

Jeg har som hypnoterapeut, med egen klinik i Horsens, i mere end X år hjulpet hundredvis af mennesker, som dig, med at komme ud på den anden side af angst, fobier, begrænsende tankemønstre og dårlige vaner.

Og jeg elsker det!

Jeg er top motiveret for at give endnu flere mennesker muligheden for at transformere deres liv via hypnosens og tankernes kræft.

Derfor har jeg lavet EGIILA til dig.

Jeg startede EGIILA i 2020, da jeg havde et stort ønske om at hjælpe endnu flere mennesker end jeg kunne i min fysiske klinik, med at håndtere bl.a. angst, stress, forbier og begrænsende tankemønstre. 

Jeg brænder for at give dig og din familie adgang til hypnosens vidunderlige kraft – hjemme i dine trygge rammer – når og hvor det passer dig.

En billede collage af hypnoterapeut Marianne Kjær George, sammen med hendes kat, strikketøj, hygge og hendes landejendom.

Er du nysgerrig på hvem jeg er når jeg ikke nørder hypnose?

Så tag en slurk af din te og lad mig give dig lidt flere detaljer om mig.

Jeg er gift og har 3 børn. Min mand har 2 børn, så vi er beriget med 5 i alt.

Jeg er stort familie menneske, og elsker at tilbringe tiden sammen med dem som er vigtige for mig. Herunder også venner, tage på rejser, oplevelser, eller bruge tid i naturen.

Min have er fyldt med blomster og hygge-kroge, som er der hvor jeg lader op.

Jeg har altid været kreativ og det giver mig stor glæde og ro, at udfolde mig kreativt: strikke, hækle, brodere, sy, tegne, male, indrette. Jeg er altid i gang med nye ideer og kreative tiltag.

Alle tegningerne du finder her inde i EGIILA Universet er mine egne finurlige tegninger. Jeg håber du kan lide dem. For jeg kan godt lide at lege med fantasien og også dykke ned i børneuniverset.

Jeg holder virkelig af at gå ture på mit landsted og nyder at bo midt ude i naturen, hvor dyr altid har været en vigtig del af familien. Vores 2 katte er godt forkælede og jeg elsker at sidde med en kat eller to i sofaen om aftenen, når vi slapper af.

EGIILA har hjulpet mig med at blive mere mindful og til altid at kunne finde indre ro

Jeg kan virkelig anbefale Egiilas lydunivers, hvis man gerne vil arbejde med den måde man tænker og handler på.

Mindfulness og meditation har tidligere hjulpet mig meget. Men med lydhypnosen omkring støj og lyde, mærkede jeg allerede en forskel efter at have lyttet to gange.

 

 – Gitte, mor til to børn 

5 Stjerner
mindful hypnose

Er du klar til at lade mig hjælpe dig med at skabe den hverdag du drømmer om?

Med en af de 4 forskellige abonnementsløsninger, som jeg har skræddersyet til dig og din familie, kan du allerede i dag byde rooverskud og velvære indenfor i dit hjem.

Du vælger selv hvem du ønsker at glæde med EGIILAs livsforandrende lydunivers.

Om det er for dig selv og din egenomsorg eller om du ønsker at støtte dine børn eller din partner til en større trivsel – så lad jeg og EGIILA være svaret. 

børn mindful
EGIILA til Børn (5-11 år)
79 kr pr. måned
EGIILA til unge (12-18 år)
79 kr pr. måned
Hypnose voksen
EGIILA til voksne
79 kr pr. måned
Hypnose familie
EGIILA til hele familien
99 kr pr. måned

Bliv en del af EGILLAs glade fællesskab

Kom med på Instagram og Facebook