• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Har du spørgsmål til mig?

Du finder svar på nogle af dine spørgsmål om mig og EGIILA herunder.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller der opstår tvivl ift. din brug af EGIILAS lydunivers. Du finder mine kontaktoplysninger nederst på siden.

Og husk at kigge forbi bloggen, hvor du kan læse meget mere om mig, hypnose til børn, unge og voksne, hypnoterapi, vejrtrækningsøvelser og en masse andet godt.

Hvem er Marianne bag EGIILA?

Jeg hedder Marianne Kjær George.,  er udannet Hypnoterapeut og har arbejdet i mange år med klienter i min klinik Livsperlen. Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker, der som dig og mig bare gerne vil leve det gode liv, og nyde vores liv.

Hvis du vil vide mere om mig,  er du velkommen til at kigge forbi på ” Om mig siden”

 

Hvorfor har du lavet EGIILA?

Fordi at hypnose er en blid og nem behandlings form, syntes jeg at alle skal have muligheden for at leve med ro, nærvær og balance.

Det er alle mine mange klienterfaringer, som har inspireret mig til at lave Egiila., samt den udvikling som  jeg selv  føler hverdag, hvor jeg bare er en mere fri, glad og stærk person, med meget mere egenkærlighed. og højt selvværd.

Så tænkte jeg ” det skal andre da også prøve” det er jo fantastisk at vågne med ro i kroppen hver dag, samt have redskaber til at overvinde tidligere bekymringer. Og i stedet have fokus på muligheder.

Hvad siger andre om EGIILA?

Jeg er så heldig at rigtig mange har taget godt i mod Egiila.

Derfor har jeg lavet en hel side med anmeldelser, som du kan hoppe over på her:

Jeg kan ikke sige nok tak, for det fylder mig virkelig med en stor glæde og taknemmelighed, at så mange har haft lyst til at komme med deres oplevelse, og dele så andre også kan se det.

Har du også lyst til at komme med din anmeldelse, så er du hjertelig velkommen.

Hvad er EGIILA?

EGIILA er en samling af lydfiler med blid mindful hypnoser, hvor du slapper dejligt af imens du lytter til den lydfil du har lyst til og kan mærke du har brug for.

Du kan nemt selv lytte dig selv til afslapning, du gør det i forvejen hver dag lige før og efter søvn. Der er du også i et selv hypnose stadie.

Jeg har lavet lydfiler både til børn, unge og voksne, så det passer til alle aldre. På den måde jan du også være med til at hjælpe dine kære og drage omsorg for alle.

Samtidig med at du også kan give dig selv egenomsorg,  kærlighed og styrke.

Kan EGIILA hjælpe mig?

Ja, EGIILA kan hjælpe dig der ønsker at arbejde med dig selv. Og gerne vil have mere overskud, ro, glæde, nærvær, selvværd og styrke ind i dit liv.

Hvordan bruger jeg EGIILA?

EGIILA er nemt at bruge i hverdagen, da du får adgang hele døgnet, og let kan anvendes fra pc, eller mobil.

Med lydfiler bruger du den evne du allerede har til at dagdrømme i et hypnose stadie.

Det smarte er at du i dette stadie er mere åben for den forandring du gerne vil have. Så du kan her få hjælp til mere glæde, ro, selvværd. eller snuppe en af lydfilerne for at slippe angst, stress, bekymring, fobi eller andet.

Måske du har brug for mere søvn? det har jeg også lavet lydfil til. Mange siger ” når slet ikke at høre lydfilen for søvn færdig, for så sover jeg allerede!.

Hvad er hypnose?

Hypnose er et dejligt naturligt afslappet stadie.

Du og jeg har begge evnen til at dagdrømme, falde i søvn og vågne igen. Vi  kan også forestille os ting,  både de gode og de dårlige.

Nogle ting tænker vi meget bevidst, andre tanker er mere vanestyret og mere ubevidst.  Hypnose er en tilstand hvor du er mere i stand til at styre dine ubevidste tanker.  Du kan vække dig selv, men også fordybe dig selv.

Du er mere i kontakt med dg selv, og får mærket efter hvilke drømme og ønsker du har.  Og hvilken retning du har lyst til.

Glæd dig til at gå i et naturlig mindfuld balnce-stadie. Og falder du i søvn, så pyt med det. Du har inden haft en rar tanke, der har styrket dig.

Kan jeg hjælpe andre med EGIILA?

Ja, du kan nemt hjælpe andre i din familie med at få mere ro, selvværd, overskud og glæde.

Har dine børn brug for et løft og egenomsorg?

Eller din partner?

Jeg har lavet en familie pakke for at gøre det endnu nemmere  og mere familie venligt.

I kan både lytte sammen, eller hver for sig. Det er let at tage EGIILA med ind i hverdagen, når det passer bedst ind i jeres rytme.

EGIILA har hjulpet mig med at blive mere mindful og til altid at kunne finde indre ro

Jeg kan virkelig anbefale Egiilas lydunivers, hvis man gerne vil arbejde med den måde man tænker og handler på.

Mindfulness og meditation har tidligere hjulpet mig meget. Men med lydhypnosen omkring støj og lyde, mærkede jeg allerede en forskel efter at have lyttet to gange.

 

 – Gitte, mor til to børn 

5 Stjerner

Du kan begynde allerede nu og skab den hverdag du drømmer om

Med en af de 4 forskellige abonnementsløsninger, som jeg har skræddersyet til dig og din familie, kan du allerede i dag byde rooverskud og velvære indenfor i dit hjem.

Du vælger selv hvem du ønsker at glæde med EGIILAs livsforandrende lydunivers.

Om det er for dig selv og din egenomsorg eller om du ønsker at støtte dine børn eller din partner til en større trivsel – så lad EGIILA være svaret. 

ro hygge omsorg selvværd
børn mindful
EGIILA til Børn (5-11 år)
79 kr pr. måned
EGIILA til unge (12-18 år)
79 kr pr. måned
Hypnose voksen
EGIILA til voksne
79 kr pr. måned
Hypnose familie
EGIILA til hele familien
99 kr pr. måned

Bliv en del af EGILLAs glade fællesskab

Kom med på Instagram og Facebook