• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Virksomhedsaftale

Din virksomheds success starter hos din medarbejder
Utallige undersøgelser har bevist at medarbejdernes arbejdsglæde og engagement har en positiv effekt på virksomhedens succes.
Her er nogle eksempler på de følger man har målt under en undersøgelse:

– Sikkerhed
(63% færre skader + tabte arbejdsdage)

– Kundeloyalitet
(56% højere)

– Produktivitet
(38% højere)

– Virksomhedens bundlinje
(27% højere profit)

Kilde: The Gallup Organization, Princeton, NJ. 2003 

Boost til trivsel og glæde

Et godt arbejdsmiljø kan få medarbejderne til at føle sig trygge og værdsatte, og derved er der mere overskud til at fokusere på produktivitet, kvalitet og at skabe det bedste resultat for virksomheden som helhed.
Egiila tilbyder et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe til at skabe det arbejdsmiljø, der kan føre din virksomhed til vækst og sundhed gennem din egen og dine medarbejderes personlige indre udvikling og velvære.
Vi ved i dag, at alt starter indefra og Egiila kan hjælpe med at skabe et stærkt mindset, så du og din virksomhed er klar til at opnå de ambitiøse resultater i ønsker.

Tænk stort

Stærke medarbejdere – stærk virksomhed
Et positivt mindset producerer positiv holdning. Og positiv holdning fører til positive resultater.

Hypnose terapi er et effektivt værktøj til at skabe sunde og positive overbevisninger i alle aspekter af livet. Derved styrkes dit og dine medarbejderes mindset og I får stigende udbytte af alle de ressourcer, der ligger gemt inden i jer. Hypnose terapi hjælper jer med at realisere ting, I ikke troede var muligt.

Hypnose terapi er den mest direkte vej til gode, effektive og vedvarende resultater, såsom at tænke stort og positivt eller være mere selvsikker i mødet med kunder og samarbejdspartnere. Resultaterne gavner ikke kun medarbejderne individuelt, de gavner arbejdspladsen som helhed.

Det hele starter med en enkelt person, der oplever mere overskud og glæde i hverdagen. De positive forandringer vil hurtigt sprede sig som ringe i vandet. På den måde skaber EGIILA i fællesskab med din virksomhed, sundere og stærkere ansatte, som vil føre til værdifulde og udbytterige resultater.

 

At tænke stort og positivt er en succesfuld vane, som kan indøves, og her er hypnose den mest direkte vej til gode, hurtige og vedvarende resultater. Resultater der ikke kun vil gavne dig personligt, men også alle omkring dig, dem du elsker, familie, venner, kolleger, ja selv din arbejdsgiver og arbejdspladsen som helhed.

Før jeg begyndte, var jeg forvirret, havde ingen selvtillid, dårlige tanker om mig selv, og vægtproblemer. Nu, efter 1 mdr. føler jeg mig sikker på mig selv, har fået gjort op med nogle ting, som jeg skulle ha gjort for lang tid siden, og sukker trangen er væk!

Jette

★★★★★

“Det har været en Life Changer.
Det skal du unde dig selv!

Gitte

★★★★★

Kan varmt anbefales. Da jeg var langt nede med depression fik jeg et boost af energi, vendt de negative tanker, redskaber som jeg kan bruge resten af livet, selvtillid og meditation. Det har hjulpet mig videre.

Anette

★★★★★

En fantastisk følelse af velvære, indre frihed, samt en masse gode værktøjer til, at finde en indre ro og glæde, selv i stressede og svære tider.

Eva

★★★★★

Min datter har fået nogle gode lette teknikker til selvhypnose, som hun bruger hver dag.
Det er som at få en helt ny datter fuld af energi.

Mette

★★★★★

Jeg har fået en hel anden tilgang til livet, og det hele føles meget lettere nu. Det er virkelig det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Nanna

★★★★★

Hvad er hypnoterapi?

Hypnose er en tilstand hvor hjernebølgerne svinger på alfa/theta niveau, og dette sker helt naturligt mange gange om dagen.

Når hjernen arbejder på dette niveau, er man meget afslappet men dog opmærksom og det bevidste/kritiske sind er ikke dominerende som det er i beta tilstand. I denne tilstand er underbevidstheden åben for positive forslag og forandring.

Hypnoterapi handler om at ændre de hæmmende overbevisninger, vi igennem livet har skabt os, omkring os selv og omverdenen, til nye positive og hensigtsmæssige overbevisninger.

Vores overbevisninger er kommet fordi de har gjort noget godt for os på et givent tidspunkt – men ofte er de ikke længere brugbare, relevante eller støttende i vores liv.

Hvordan virker hypnoterapi?

Ved hypnoterapi lader man det bevidste sind træder til side, således at suggestioner/forslag lettere kan blive accepteret af det underbevidste sind, uden at blive ændret.

Eksempel på suggestion:
“Du er en fantastisk sælger. Det er sjovt og nemt for dig og kunderne er altid glade for at handle med dig”
Underbevidstheden i alfa/theta stadie vil høre og acceptere dette forslag, som det er blevet sagt. Den normale reaktion af vores bevidste sind vil derimod muligvis være:
“Det er virkelig svært at være sælger og ikke særlig sjovt. Kunderne er altid sure og jeg sælger ikke nok”.

Hvorfor vælge hypnosen?

Gennem hypnoterapi kan man ændre begrænsende og negative overbevisninger til nye positive og livsgivende overbevisninger.
Man kan bearbejde traumatiske oplevelser og neutralisere negative følelser og på den måde hjælpe til at genoprette balancen i livet både fysisk og psykisk.

Der er i dag meget forskning der viser at tankens kraft er utrolig kraftfuld og at vi ved at fokusere på det positive og det vi er taknemlige for kan skabe mere af netop det. Måske du har hørt ordsproget:
“Det du fokuserer på får du mere af”
eller
“Det du giver opmærksomhed/vander, gror”

Herved er hypnoterapi et fantastisk værktøj og et sundt valg for dig der er klar til at tage ansvaret for dit eget liv og velvære.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed? Send en besked til os og book et møde.