• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Dyk dybere ned i hypnosens verden

Tips og tricks, baggrundsviden om hypnose og hypnoterapi, gratis vejrtrækningsøvelser og motiverende citater – er blot nogle af de områder du kan blive klogere på her på bloggen. 

 

Jeg er vild med selvudvikling og nørderi og arbejder hele tiden på at gøre det spændende og nemt for dig at få indsigt i, hvor effektiv hypnose er, til at skabe forandringer i din måde at tænke og handle på. 

 

Jeg håber, at du vil blive inspireret og føle dig klogere på hypnosens kraft og ikke mindst dine egne tankers kræfter. 

 

God fornøjelse og læselyst!

 

Kærligst Marianne

hypnose

Nye indlæg

Her kan du se de nyeste indlæg, vi ligger op. Vi nørder hele tiden, så følg med og lad dig inspirere.

Hypnose videnskabeligt

Hvad siger videnskaben? Her kan du blive klogere på, hvad forskningen siger om hypnose, og hvilken spændende forskning der bliver lavet på området.

Vejrtrækningsøvelser

Få gode råd til vejrtrækningsøvelser, som kan hjælpe med at give mere indre ro. Vi har samlet forskellige øvelser, som både er for børn og voksne.

Tips og tricks

Her finder du gode tips til selvudvikling, der er lige til at gå til. Vi giver dig nogle praktiske redskaber, som er lette at følge og hjælper dig til at blive en bedre version af dig.

Unge og hypnose

Et stigende antal af unge oplever angst og stress. Mange af dem føler sig udfordret og har svært ved at overskue og håndtere livet. Her kan du læse mere om, hvad hypnose og hypnoterapi kan gøre for unge.

Børn og hypnose

Vi brænder for at hjælpe børn. Her kan du læse om børns trivsel og adfærd, og hvordan hypnose kan afhjælpe nogle af de problemer, børn oplever.

Hypnosens historie

Hypnosen har rødder langt tilbage i vores historie. Læs mere om, hvordan hypnose er blevet brugt gennem tiden, og hvordan vi bruger det i dag.

Hypnoseterapi

Bliv klogere på hypnoseterapi, også kaldet hypnoterapi, som er en meget behagelig terapiform, der har stort potentiale for at hjælpe mange mennesker med selvudvikling, angst, søvnproblemer og mange andre udfordringer.

Motiverende citater

Motiverende citater

Få inspiration, gør din hverdag sjovere med disse skønne quotes. Vi deler her en masse motiverende quotes, som kan give dig et ekstra boost i hverdagen.

Mere om os

Hvem står bag Egiila? Og hvorfor synes vi, at det er spændende at hjælpe andre til mere mental sundhed og trivsel? Det fortæller vi mere om her.

Fraklip

Fraklip

Stemningsbilleder fra vores hverdag, fordi vi synes, at det er sjovt. Vi har mange bolde i luften, og du kan her følge med i, hvordan vi arbejder med at forbedre trivsel og mentalt helbred.

Selvhypnose

Vidste du godt, at du faktisk selv laver selvhypnose hver dag? Det er en hel almindelig dagligdags tilstand. Læs mere om det her.

Velkommen til hypnoseuniverset