• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Selvhypnose

Selvhypnose

Hvad sker der i hjernen under selvhypnose

Under hypnose og selvhypnose, slapper kroppen  af, det parasympatiske nervesystem aktiveres, og hjerneaktiviteten falder fra betabølger ned på alfa- eller det dybere theta-niveau, og du er i en hypnotisk trance.

Langsommere hjernebølger under selvhypnose

Hvis hjernebølgerne bliver endnu langsommere og kommer ned på delta-niveau, så falder du i søvn. Det ”farligste”, der kan ske med positiv selvhypnose, er, at du falder i søvn. Selvhypnose er en tilstand af koncentreret opmærksomhed, hvor du arbejder med det tema, du ønsker, og alle andre tanker er skubbet væk.

Tilstand Hjernebølgefrekvens (Hz)
Beta (Vågen) 12-30 Hz
Alfa (Døs) 08-12 Hz
Theta (Let søvn) 04-07 Hz
Delta (Dyb søvn) 00-03 Hz

Selvhypnose en medfødt evne

At gå end og ud af et hypnotisk stadie selv, er en medfødt evne som vi alle har. Hver gang du “falder i staver” , “dagdrømmer”, “forsvinder ind i ” en god bog, film eller lignende går du i et hypnotisk stadie. Samt hver aften lige inden du falder i søvn og går fra det bevidste sind og over til det ubevidste sind, er du meget hypnotisk og derved i selvhypnose. Ligeledes gør du det også im morgenen når du lige er vågnet, måske stadig døsig og afslappet og doven. Så en rar og afslappende følelse.

Selvhypnose er velfærd for sjælen

Selvhypnose er ren wellness for sjælen, en indre dyb ro og afslappethed, hvor du kan tage en pause og samtidig booste din mentale styrke.

Det er en helt naturlig fokuseret og afslappende tilstand, en naturlig evne som du kan lære at udnytte meget mere hele livet igennem. Da du i dette stadie er mere modtagelig for de forandringer som du inderst inde ønsker dig.

 

Selvhypnose  – det bør du vide

At skifte fokus bevidst med selvhypnose kan ændre dit humør, følelser, oplevelser, adfærd  og opførsel.  der udføres megen psykologisk forskning i den kombinerede anvendelse af kognitiv terapi og hypnose. IDen store nteresse skyldes blandt andet, at man nu ved, at hjernen kan ændre og udvikle sig ved, at tankegangen ændres. Det sker lettere og mere effektivt i terapi med hypnose, fordi man her får fat i det ubevidste. Desuden frigives oxytocin hormonet under hypnose. Det gør oplevelsen yderst behagelig og gør, at du  får lyst til at gøre det mere.

Hjælp dig selv med selvhypnose

Selvhypnose kan være din støtte og vejleder til hjælp til selvhjælp på et dybere plan.

Der er i princippet ikke nogen grænse for hvor meget vi mennesker kan lære, så du kan på den måde også lære hele livet at styrke dig selv endnu mere. Det er lige frem målbart at man under hypnose/ selvhypnose kan udvide og danne “nye veje” til læring , indsigt og selvforståelse.

 

Selvhypnose via lydfiler

Selvhypnose er en blid form for terapi. Ved hjælp af vores lydfiler vil du blive guidet til at bringe din underbevidstheds ressourcer i spil, og over tid få omlagt de mønstre eller den adfærd, du føler er til gene. Ved at tage kontakt til indre redskaber, der ligger naturligt i os, påbegynder man en dyb indre transformation, der giver vedvarende virkning. På samme måde som du eksempelvis kan træne dine muskler til løb, kan du med vores selvhypnose træne din underbevidst og dermed styrke dit mentale helbred.

Her  kan du læse mere om selvhypnose : https://da.wikipedia.org/wiki/Hypnose

Virker hypnose? læs med her:

https://egiila.com/virker-hypnose/

Hypnose og videnskab:

https://egiila.com/kategori/blog/hypnosens-videnskabeligt-set/