• Ro
 • Glæde
 • Overskud

Unge – hypnose

Hypnose for unge

Et stigende antal unge får angst. Vi har lavet hypnose for unge på lydfiler som redskab til selvhjælp.

Hvad er angst?

Angst er en naturlig reaktion på oplevet fare. Angsten sikrer, at vi reagerer hurtigt og instinktivt og fx flygter eller forsvarer os, når vi føler os truede. Så hvis der er en reel trussel, er det en god og naturlig refleks.

Men nogle mennesker reagerer på begivenheder eller i situationer, der ikke almindeligvis udløser angst.

Det vil sige, at den naturlige angstreaktion er ude af proportion med den reelle fare, men får den unge med angst føles det meget virkeligt, så deres angst reaktion kan blive blive både bremsende og styrende for deres liv på mange fronter.

Hypnose for unge styrker sindet og underbevidstheden

Nervøse tilstande dækker over de mest almindelige angstlidelser som angst/ bekymringer, social angst, panik angst, agorafobi, generaliseret angst, eksamens angst og OCD. Angsten er typisk vedvarende, det føles måske som om den altid har været der, og typisk har den ikke én bestemt årsag, rent umiddelbart. Ofte starter det med små ting, men efterhånden bliver den forværret, hvis ikke den unge får hjælp til at vende sine tanker, vil det føles som om at tanker og følelser er ude af kontrol.

Hjælper hypnose for unge også hvis jeg ikke føler mig udfordret?

Ja, hypnose terapi er for alle. Du behøver ikke at føle, at du er i ubalance for at blive en endnu bedre udgave af dig selv. Så hvis du blot er nysgerrig på hvad hypnose kan gøre for dig, og du har lyst til at opnå mere i dit liv, er hypnose et rigtig godt redskab. Du vil blive meget skarpere på, hvad du gerne vil og blive en stærkere udgave af dig selv. Du er nok allerede nysgerrig på, hvad du kan opnå?

Du kan nemt starte op hjemme hos dig selv. Vi har gjort det nemt med trin for trin guide. Lydfilerne tager typisk 15-20 min og du slapper behageligt af imens du udvikler dig.

Klar til at blive en stærkere udgave af dig selv?

Få redskaber via hypnoterapi

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hjælp din teenager til at få redskaber, som kan bruges i alle situationer i livet.

 • Mere glæde
 • Mere overskud
 • Bedre Selvværd & selvtillid
 • Mere ro
 • Bedre koncentration
 • Bedre i sociale sammenhæng
 • Mere energi
 • Bedre til at tage initiativ
 • ... og klare sig bedre i det hele taget

Har du en teenager som har brug for hjælp?

Antallet af unge mellem 15 og 19 år, der får stillet diagnosen depression, er tredoblet siden år 2000.
Det kan have store konsekvenser senere i livet.

At være ung i dag kan være en stor mundfuld, mange føler at der er meget de skal nå at forholde sig til. Der kan være store forventninger og måske føler de et pres, også fra sig selv om at skulle præstere. De skaber uro, utryghed og dræner den unges energi. Og som forælder kan det være svært at navigere i. Derfor er det vigtigt at sætte ind i god tid og lære den unge egenomsorg.

Hypnose terapi gør det nemt at hjælpe unge

Med selvhypnose teknikker er det en meget nem måde for den unge teenager at få hjælp, ro og overskud ind i hverdagen. Og da den unge i forvejen er meget vant til at være online, er det også nutidigt og enkelt at tilgå. Desuden kan den unge få hjælp 24/7 på alle tidspunkter af døgnet, lige når behovet opstår. Så selv om f.eks. natten også for nogle kan føles svær, så vil det at lytte til sin selv hypnose lydfil berolige, give redskaber og indsigt som styrker den unge.

Hvorfor anvende hypnose?

Fordi det er et nemt redskab, som beviseligt virker, der er lavet et utal af forsknings forsøg som peger på at hypnose er effektivt. Og da det at gå i det hypnotiske stadie i forvejen er en dagligdags ting som også den unge gør ( når dagdrømmer, ser en film, falder i staver mm) er det trygt og behagelig at få hjælp lige ved hånden. På mobilen eller pc.

Alle lydfiler er udviklet professionelt, så den unge kan føle sig i trygge hænder, da alle mine mange klient erfaringer med unge, har skabt en stor viden, indsigt og erfaring i unges problematikker.

Ung der ikke trives- tegnene kan være:

– Nedsat selvtillid eller selvfølelse.
– Selvbebrejdelser eller skyldfølelse.
– Tanker om død eller selvmord.
– Besvær med at tænke eller koncentrere sig.
– Indre uro eller rastløshed eller hæmning.
– Søvnforstyrrelser.
– Ændring i appetit eller vægt.
– Sociale problemer
– Tristhed
– Isolation
– Hjertebanken
– Bekymringer
– Nervøs
– Energiforladt

 

Hypnose kan bruges ved alle former for forandrings processer

Hypnose kan bruges ved alle former for ønskede forandringsprocesser – lige fra at bearbejde angst, bekymring, utryghed, tristhed, vrede, skyld, søvnproblemer, uro, lavt selvværd, fobi mm

Hypnoterapi er ofte lige den nøgle som den unge mangler

Hypnoterapi, som jo er hypnose i terapiform er en overskuelig og nem måde at arbejde med sig selv på. Det bedste ved hypnoterapi er at det lærer den unge at udvikle sig ud fra individuelt og lærer via hypnoserne at se, at egne evner er tilstede, de skal bare lige aktiveres igen. På den måde er hypnose et genialt redskab til at finde egen styrke på.

Det siger andre om Egiila

Jeg har fået en hel anden tilgang til livet, og det hele føles meget lettere nu. Det er virkelig det bedste, jeg har gjort for mig selv.

- Nanna

En fantastisk følelse af velvære, indre frihed, samt en masse gode værktøjer til, at finde en indre ro og glæde, selv i stressede og svære tider.

- Eva

Giver værktøjer man ikke er klar over at man har!

- Casper

Tag handling i dag og du er allerede i gang med at hjælpe den unge til forandring.

Stor erfaring med at arbejde med unge. Alle lydfiler er professionelt lavet.

Yngre børn og hypnose

Har du også et mindre barn, der har brug for et kærligt skub, et ekstra boost i hverdagen til at få styrket selvværdet, få mere ro og overskud eller andet, så har vi også lavet hypnoser tilpasset børn i alderen 5-11 år.

Se her mere om børn og hypnose:

Børn hypnose