• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Hypnose til angst hos børn

Har dit barn angst problemer?

Har du som forældre brug for ekstra redskaber til at hjælp dit barn som føler sig angst, utryg, usikker og ked af det?

Hypnose til behandling af angst hos børn, er en nem og blid for for terapi, som vi har stor erfaring med.

Vi har i både børn og unge pakken lavet lydfiler der støtter dit barn, til at føle sig mere rolig, tryg og sikker på sig selv. Du som forælder kan også sagtens lytte med nogle gange, for at få indsigt i hvordan du kan hjælpe dit barn. Du kan bruge nogle af sætningerne og de små redskaber der dukker op når lydfilen afspilles.

Det gør det også nemt og trygt for dig som forælder. Børn kan godt lide at slappe af til hypnose. Via lydfil bliver barnet guidet til selvhypnose. Det er en nem og blid form for terapi til dit barn.

Børn laver selv hypnose mange gange dagligt, og går ud og ind af det hypnotiske stadie, når de leger, fantaserer, dagdrømmer mm. Så de har let ved at bruge hypnose teknikkerne, ofte endnu hurtigere ved det end os voksne.

Børn har stor glæde af hypnose

Forskning viser at mange børn og unge kan have stor gavn af behandling med hypnose .

Lige såvel som at vi voksne kan have problemer, gælder det i samme grad også for børn og unge.

Hjælp dit barn til at mindske angst og få mere ro og tryghed ind i hverdagen.

Børn er gode til hypnose. De går selv i forvejen ind og ud af det hypnotiske stadie mange gange i løbet af en dag. Lydfilerne er lavet så de passer til børn og dit barn kan bare slappe af hjemme, mens de lytter til lydfilen. Som regel ser barnet det som en hyggelig stund og leg, med historie fortælling.

Hypnose virker mod angst. Se hvad forskning siger: https://videnskab.dk/krop-sundhed/hypnose-det-viser-forskningen-om-effekten

Jeg har mange børn og forældre i hypnose behandling, og har derfor også over tid fået et stort og bredt kendskab til alle de problematikker og udfordringer der er ifht. angst. det er på baggrund af alle mine klienterfaringer at hypnose lydfilerne er udviklet, således at alt er med et højt fagligt grundlag, og professionelt plan. Jeg sætter en stor ære og passion i at altid yde mit bedste og på den måde også hjælpe bedst muligt, således at både du og dit barn kan føle jer helt trygge og godt hjulpet.

De bedste ønsker!

Kærligst Marianne

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hjælp til dit barn med angst

Styrk dit barn med selvhypnose. En nem og blid behandlingsform.

Her kan dit barn være i gang med at få hjælp inden for få minutter.

Når du vælger pakken til børn, får du adgang til lydfilen mod angst.

Samt andre gode lydfiler og ekstra materiale til at booste dit barn på sit selvværd.

Det er nemt for både dig og dit barn, da barnet kan lytte hjemme, og altid kan tilgå lydfilen når og hvor som helst der er behov for det.

fear
Det siger andre om Egiila

Hypnose til angst hos børn – hjemme i vante rammer

Det er nemt at starte op, for det er vores holdning at det skal være nemt for alle at få det bedste liv, som vi alle fortjener – ikke mindst børnene.

Derfor har vi også gjort det gratis at starte op, samt vi har lavet en familie pakke, så det også økonomisk er nemt og billigt at starte op med at få skabt gode vaner, komme fri af angst, uro, bekymringer, søvnløshed og meget andet. Og på den måde både er det tænkt som en hjælp til dig som forælder, at gøre det nemmere at hjælp dit barn.

Angst problematikker, også hos børn, er blevet et stigende problem.

Der vil altid være noget på selvværdet trænger til at blive styrket hos et angst ramt barn. Hypnoterapi vil for barnet mest føles som en hyggelig historie og eventyr fortælling, det gør det behageligt, trygt og rart at starte op.

Læs mere om børn og hypnose: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/boern-hypnose/

børn hypnose

Mange børn har brug for hjælp

Er du en ildsjæl og brænder for at hjælpe børn?

Du kan blive frivillig hos Børns Vilkår, hvis du har en faglig baggrund. De mangler frivillige lige nu. Du kan se mere her:

https://bornsvilkar.dk/bliv-frivillig/

Har du lyst til at støtte Børns Vilkår med et bidrag, kan du læse mere herom:

https://bornsvilkar.dk/stot/

Børns vikår

børns vilkår hjælp