• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Hvorfor vælge hypnoterapi?

Hypnoterapi er skabt med det formål: at du kan bringe dine ubevidste ressourcer i spil, og  få omlagt de mønstre eller den adfærd du er træt af, bryde dine vaner, opdage ressourcer og kompetencer.

Hypnoterapi kan bruges ved adskillige problematikker, især de problemer hvor du ikke bevidst kan finde en løsning.

Det kan være, at du oplever ukontrolleret angst, det kan være dårlige vaner,opbygningen af selvværd, ønske om at se lysere på fremtiden eller andre mennesker, eller i situatationer hvor du ønsker at kunne høre de budskaber der er i dit inderste m.m. Vi bruger tit udtrykket ”inderst inde ved jeg jo godt”… og ”min indre stemme siger”…  – men ind imellem er vi ikke i kontakt med vores inderste. Her er hypnose og hypnoterapi en god og behagelig metode.

 

Er virkningen vedvarende?

Under hypnoterapien genskaber vi kontakten til redskaber og værktøjer, som naturligt ligger i os. Og JA – virkningen kan være vedvarende. Der sker en dyb indre transformation under en hypnoterapi.
Man kan sige; ”Når vi har lært at gå, begynder vi ikke at kravle igen”.

 

Hvad sker der med mig under hypnoseterapi?

I den hypnotiske afslappede tilstand  har du et meget skærpet og indadvendt fokus. Det betyder, at der kun dukker det op, som har noget med den problematik at gøre som du ønsker en løsning på. Det betyder, at i den forbindelse kan der dukke en helt fortrængt ønske frem. Noget du for længst har glemt alt om eller skubbet væk, fordi du måske tænkte at du ikke havde evnen.

Du får mere fokus på muligheder, dine indre styrker og kompetencer. Du begynder at reflektere mere positivt og gavnlig. Ser flere muligheder og løsninger, samt mærker at du har masser af ressourcer gemt i dig. Kort sagt lærer du også, at tro mere på dig selv – og så er du en gladere og friere udgave af dig selv!

Se her hvad forskning siger om hypnose:

https://videnskab.dk/krop-sundhed/hvad-kan-hypnose-bruges-til