• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Hvorfor Egiila?

Hvorfor Egiila ?

Jeg startede EGIILA  i november 2020 med et ønske om at række ud og hjælpe så mange mennesker som muligt  til et bedre liv. Navnet Egiila kommer af et ønske om at lave en virksomhed, hvis navn kunne udtales i hele verden en dag. Navnet opstod i en sammensmeltning af navne på de, der står mig nærmest. Mine 3 børn.

Og  i dag, står Egiila stadig for mig som mentalt velvære, grænseløs omsorg og omfavnelsen af sig selv og sine nærmeste.

Hvad er Egiila?

Egiila er et velvære Univers med  selvhypnose lydfiler  til forskellige aldersgrupper, udviklet ud fra mine  erfaringer med klienter og problemstillinger i mit arbejde som Hypnoseterapeut. På den måde kan vi alle, dig og mig,  skabe de forandringer i dit liv som du ønsker, gennem en bevidsthed om de ressourcer, du som menneske har. Uanset om du døjer med angst og ængstelighed i din hverdag, ønsker at booste din selvtillid eller gøre op med en dårlig vane,  her kan du åbne op foren  komplet løsning på selvhjælp til både dig og dine børn,, der er super nemt selv i en travl hverdag.

Hvorfor vælge Egiila?

Selvhypnose er en form for hypnoseterapi. Ved hjælp af  lydfiler vil du blive guidet til at bringe din underbevidstheds ressourcer i spil, og over tid få omlagt de mønstre eller den adfærd, du føler er til gene. Ved at tage kontakt til indre redskaber, der ligger naturligt i os, påbegynder man en dyb indre transformation, der giver vedvarende virkning. På samme måde som du eksempelvis kan træne dine muskler til løb, kan du med vores selvhypnose træne din underbevidst og dermed styrke dit mentale helbred.

Se hvordan jeg kan hjælpe dig og dine børn.