• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Husker du at passe på dig selv?

Eller er du en af dem som desværre er let påvirkelig?
Hvordan ville din hverdag se ud, hvis du kunne skærme dig selv fra alt udefrakommende negativitet? Hvis du kunne holde fast i glæden, positive tanker og have en vedvarende god energi?

 

Lad de små ting blomstre i dig

Bliver du hurtigt påvirket af travlhed og negativitet? Af hvad andre folk tror, tænker og mener?
Når kontrollen slipper og du pludseligt ikke selv kan håndtere, hvor meget det negative påvirker, så er det du skal skærme dig og få dit fokus hen på det positive.

Er du god til at spotte hverdagens små glæder? Fx at se hvordan de røde gummistøvler rammes af en solstråle, som får dem til at skinne lidt ekstra. Eller at blomsterne i din vase egentligt har skabt en rolig og harmonisk energi med sin duft igennem huset.

Når du lader dig påvirke af de små glæder, vil du hurtigt kunne mærke en ændring i hele dit selvbillede. Dit selvbillede er vigtigt. Det er det, der gør dig til dig. Det skal passes på og værnes om.
En af måderne du kan gøre det på, er ved at skærme dig fra det negative og øve dig i, at lade det passere. Øve dig i at fokusere og holde fast i det positive. At se de små ting, og lade dem blomstre i dig.
Uanset alder så har du brug for at have det godt. Du har brug for, at kunne stole på dig selv, og at kunne være i dig selv. At dit selvbillede er intakt, roligt og får lov til at være unikt på sin helt egen måde.

Du vælger selv, hvad der skal have fokus. Men ved at du giver det positive fokus, så er det også det der vokser og giver dig en mere positiv hverdag. ♡

 

 

Ro, varme & accept

Ind i mellem har vi brug for at kunne lukke lidt af. Trække vejret og bevare den positive tilgang. Det er vigtigt at vi har tillid til, at det er helt okay at skærme sig, for at kunne holde fast i det positive og fortsætte med, at være den bedst mulige udgave af dig selv.

Gennem hypnoseterapi vil du kunne få kontakt til de redskaber, der naturligt ligger i dig, som du måske ikke har givet så meget opmærksomhed på det seneste. Du vil få mulighed for at skabe en ro, varme og accept, som vil kunne skabe en tilværelse, hvor balancen i livet vil føles jævn. Et sted du kan komme tilbage til, hver gang behovet opstår. Hypnose er en tilstand, vi befinder os i op til flere gange om dagen. Helt ubevist når vi fx sidder og dagdrømmer.  Det betyder også, at når du ligger og lytter til en lydfil og giver dig hen til den, vil kroppen helt automatisk finde sig godt til rette, fordi den genkender det stadie, som den bliver guidet hen til.

Lyder det som noget for dig? Har du tabt evnen til selv at kunne kontrollere, hvornår du har brug for at skærmes? Så klik på linket her under og nyd rejsen! Mærk hvordan du tager kontrollen tilbage, når du pludseligt igen selv kan vælge, hvad der får lov til, at påvirke dig og hvad der ikke gør.