• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Børns fokus og koncentration – og magien bag.

Af; Natja Cecilie Beck

For vores børn, i en hverdag med drøn på, kan de ligeså vel miste koncentrationen, som voksne. Hvad end det er i skolen eller når de er til en fritidsaktivitet. Typisk er det uroen der tager over, uden er vi er bevidste omkring det. Vores hverdag består i mange forskellige ting, som hver i sær kæmper om vores opmærksomhed. Det kan gøre det svært at koncentrere sig, om det man laver lige nu og her, fordi vi samtidig tænker på, hvad vi ellers gerne vil nå.
Men hvordan kan vi hjælpe barnet til, at kunne blive i sin fokus og-/eller koncentration?
For det står soleklart. Der ikke findes noget mere magisk, end at se sit barn være fuldt fokuseret og meget koncentreret om at tegne, lege i sandkassen, lege med sin søster, bror, ven eller veninde og bare være til.
Når grin og glæde fylder lokaler eller haver helt op. Og når smilende er så store, at deres varme kan mærkes i vores hjerter.
Dét er en magi der ikke kan beskrives. Og det er en tilstand, vores børn har brug for at være i.

 

Der, hvor de bare er børn – præcist som de skal være ♡

 

Hvordan hjælper jeg bedst mit barn?

Der findes mange måder hvor vi kan hjælpe vores børn. Støtte dem og være der for dem, når de giver udtryk for behovet.
Men nogle gange kan vi føle, at der er brug for en ekstra hånd. Ind imellem kan man som forælder føle, at ligegyldigt hvilken indsats der ydes, for at imødekomme barnet på en positiv og lærerig måde, så kommer vi ikke helt i mål.

Hos Egiila har vi gjort det nemt for dig. Via forskellige hypnosefiler, har du muligheden for at hjælpe mens du er hjemme i sofaen, ude i haven eller på terrassen.
På den måde vil barnet i løbet af en session, få kontakt til nogle redskaber, det allerede er i besiddelse af, men som ikke har fået så meget opmærksomhed.
Fokus og koncentrationen vil blive forstørret, følelsen af ”jeg kan godt”, vil få mulighed for at blomstre i dit barn. Barnet vil på denne måde få mere indre ro, og overskud til at kunne fokusere. Og dermed hvile mere i sig selv og sin indre styrke.