• +4000 terapi sessioner
 • +8 års klienterfaring
 • +95% oplever positiv forandring

Mobning

Mobning – bliv styrket med hypnose

Mobning hos børn

Mobning kan påvirke hele livet. Og sætte dybe spor også ind i voksenlivet, ofte både psykisk og fysisk hvis ikke der bliver gjort noget ved det. Børn er sårbare hvis de føler sig som mobbe offer.

– Har dit barn svært ved at sove?
– Er barnet urolig?
– Er barnet ked af det?
– Er barnet meget forsigtig, og har svært ved nye ting?
– Virker barnet usikker på sig selv og andre?
– Har barnet svært ved at være social?
– Har barnet været mobbet?
– Har barnet svært ved at koncentrere sig?
– Er barnet meget vred og irritabel?
– Mistrives barnet? Har dit barn angst problematikker?

Hypnose terapi kan hjælpe børn med:

Eksempelvis:

 • Følger af mobning
 • Angst og bekymring
 • Adfærdsproblemer
 • Sprogproblemer
 • Fobier (flyskræk, tandlægeskræk, edderkoppefobi, højdeskræk)
 • Mareridt og søvnproblemer
 • Uro
 • Koncentrations besvær
 • Hjemve
 • Smerter
 • Lavt selvværd og usikkerhed
profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hypnoterapi hjælper mobbede børn

Alt for mange børn og unge går rundt og oplever mobning, som sætter sig både fysisk og psykisk i kroppen. det kan vise sig som enten ubehag, angst, lavt selvværd, mavesmerter, uro, søvnproblemer, tristhed, manglende energi eller andet, som giver dem en stresset og problemfyldt hverdag.

Mange unge udvikler depression, fordi deres stresssituation ikke blev bearbejdet på et tidligere stadie. Det er rigtig synd og kan give alvorlige sår på sjælen.

 

Hypnose styrker barnets selvværd og selvtillid

Mobning
Det siger andre om Egiila

Hypnose hjælper mobbede børn

Mindfulness i hypnose form, er som en eventyr fortælling for dit barn, der styrker barnets følelse af af være værdifuld, og stole mere på sit eget værd, sige mere fra og tro på egne evner som en stærkere og gladere person.

Med hypnoterapi lærer du dit barn at egenomsorg er vigtigt.

Børn og mobning

Mobning påvirker nemt barnets søvn

Når børn føler sig mobbet, og udenfor fællesskabet giver den ofte en følelse af utryghed, bekymringer og uro, og det kan være svært at falde til ro.

Har dit barn svært ved at sove og falde til ro?

Måske utryg ved at sove alene? Hypnose til børn er lavet som en behaglig, afslappende historie fortælling, der gør det hyggeligt at falde til ro. Du kan lytte sammen med dit barn, eller barnet kan lytte selv. Langt de fleste børn syntes at selvhypnose er rart og helt naturligt for dem.

Søvnvanskeligheder kan være hårdt for både dit barn og dig som forældre. Husk at barnet mærker din frustration. Dvs. jo mere rolig og afslappet du er omkring sengetid, jo mere vil dit barn også slappe af. Vigtigt at få nogle gode sovemønstre og vaner ind tidligt i barnets liv. det skaber tryghed og ro.

Undgå søde sager der gearer barnet op, skru ned for støj, tal roligt og afslappet. Gør det til noget der er hyggeligt og rart for alle. Barnet har brug for sin søvn for at få bearbejdet læring og alle dagens mange indtryk.

 

Det siger andre om børn og hypnose effekt:

Her er Signes udtalelse:

“Let at anvende. Kan bruges både af voksne og børn. Relevante emner og godt udvalg af lydfiler.
Vi afprøvede hypnosefilen “Sove alene” til min søn, som ofte stod op om natten og det havde en god virkning på ham og han vågner slet ikke så ofte længere”

 

Børn med angst symptomer – mobbede børn er mere udsatte

Hypnose til børn med symptomer på angst kan hjælpe både dig og dit barn på vej til at finde ro og overskud. Og ikke mindst til, at styrke troen på egne evner.

Som forældre er det meget hårdt at se sit barn mistrives. Via hypnose lydfilerne får både dig og dit barn gode redskaber og hjælp.

Der findes mange måder hvorpå angst hos børn kan komme til udtryk, både fysisk og psykisk. Nogle af de mest almindelige tegn kan være: øget nervøsitet, følelse af ubehag, uro, hjertebanken, ondt i maven, opkast og kvalme, hovedpine, isolerer sig, usikkerhed og lavt selvværd, manglende tro på egne evner, svært ved at koncentrere sig og generel mistrivsel. For her blot at nævne nogle. Du kan også læse meget mere om børn og angst

terapi/angst-hos-boern/

Hypnose terapi er en blid form for terapi til dit barn

Alle lydfiler er udviklet professionelt, ud fra utallige klienterfaringer, som sikre dig og jer, at de er bygget på et bredt fagligt grundlag.

Selvhypnose i form af eventyr fortælling er en nem måde for både barnet og dig som forælder. Det gør udvikling til noget der er nemt og rart for alle parter.

Vi udvikler hele tiden og gør vores bedste for at dit barn og du kan føle sig i trygge hænder.

Tilbage til forside: EGIILA forside

Ung og mobbe offer – hypnoterapi styrker ro og selvværd

Har du en ung teenager som også har brug for hjælp?

Der kan være mange udfordringer for unge og meget de skal forholde sig til., hvis de samtidig også hat været, eller stadig er udsat for mobning, så kan hypnoterapi og de  lydfiler vi har udviklet til unge være en stor hjælp. Mobbeofre har større risko for at udvikle både stress, angst, usikkerhed, søvnproblemer, uro og lavt selvværd også langt ind i voksen livet.

Læs mere om unge og hypnose: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-unge/  

Jeg har igennem årene fået oparbejdet stor erfaring og indsigt i også de unges udfordringer. Derfor er der også udviklet lydfiler specielt tilpasset unge, da det er min oplevelse at de er meget mere åbne og modtagelige for deres ønskede forandring, når de kan mærke at det bliver talt med accept og respekt for deres udfordring.

Se her hvad vi tilbyder til unge: https://egiila.com/vare/egiila-unge/  

Mobning skal tages alvorligt i alle aldre, der er ingen der fortjener at føle sig udenfor, hakket af og mindre værdifuld.

Børn mobning

Brænder du også for at hjælpe andre børn?

Så kan du blive frivillig, hvis du er faglig engageret i børn, Børns Vilkår mangler lige nu frivillige, som kan give en ekstra hånd: Det vil vi gerne hjælpe med at dele ud, for de gør et fantastisk stykke arbejde, og hjælper rigtig mange børn.

Børn er det dyrebareste vi har, men ikke alle børn føler at de bliver hørt, set og forstået. har du lyst til at være frivillig hos Børns Vilkår?, se mere her:

https://bornsvilkar.dk/bliv-frivillig/

Har du lyst til at støtte Børns Vilkår med et bidrag:

https://bornsvilkar.dk/stot/

Børns vikår

børns vilkår hjælp