• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Pakker og priser

Enkeltpakker

I Enkeltpakkerne finder du programmer der er målrettet enkelte udfordringsområder som f.eks. søvnløshed, stress eller angst.

I hver pakke får du også nogle praktiske værktøjer du kan bruge hver dag, og i situationer du har brug for dem, samt en udviklingstracker så du kan notere og følge med i din udvikling undervejs.

Ved køb af en pakke får du mulighed for at downloade programmet og det tilhørende materiale og det er altså derved et engangskøb/beløb for livslang adgang til den købte pakke.

Månedspakker

I Månedspakkerne finder du et udvalg af hypnoser til forskellige problemer og udfordringer.

Her betaler du et månedligt beløb for adgang til afbenyttelse af et antal forskellige hypnosefiler til forskellige områder. Antallet af hypnosefiler afhænger af hvilken pakke du vælger. Der er ingen binding og du kan sige op når som helst.

Her får du i alle pakkerne adgang til praktiske værktøjer der kan hjælpe dig i hverdagssituationer, samt en udviklingstracker så du kan notere og følge med i din udvikling undervejs.

Ved køb af en pakke får du adgang til de hypnoseprogrammer og materiale der er udvalgt til den specifikke pakke du har valgt. Du kan se hvilke filer der er udvalgt til de forskellige pakker ved at trykke på “Se de udvalgte hypnosefiler her” under hver pakke.