• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Pakker og priser

Månedspakker til hele familien

I månedspakkerne finder du et udvalg af hypnoser for børn, unge og voksne, som står over for forskellige problemer og udfordringer.

Her betaler du et månedligt beløb for adgang af et antal forskellige hypnosefiler til forskellige områder, som du frit kan benytte. Antallet af hypnosefiler afhænger af, hvilken pakke du vælger. Du kan se, hvilke filer der er udvalgt til de forskellige pakker til børn, unge, voksne eller familien under hver pakke.

Du får praktiske værktøjer, der kan hjælpe dig i hverdagssituationer, samt en udviklingstracker så du kan notere og følge med i din udvikling undervejs. Der er ingen binding, og du kan sige op når som helst.

Skab mere arbejdsglæde

Med en virksomhedsaftale hos Egiila får du et stærkt værktøj til at skabe et godt og trygt arbejdsmiljø for dine ansatte.

Arbejdsglæde er en af de vigtigste faktorer, medarbejdere overvejer, når de skal beslutte sig for at blive på deres nuværende arbejdsplads. Og den mentale velvære spiller en kæmpe rolle på arbejdspladsen; at man er glad i det, man laver, at man føler, der bliver lyttet til én, og at der er ro og overskud til at præstere det bedste, man kan.

Egiilas værktøjer hjælper dine medarbejdere med at finde glæden og overskuddet i hverdagen og afhjælper stress gennem positiv tænkning. Med hypnoseterapi er det muligt at skabe resultater, I måske aldrig troede muligt!