• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Pakker og priser

Månedspakker til hele familien

I månedspakkerne finder du et udvalg af hypnoser for børn, unge og voksne, som står over for forskellige problemer og udfordringer. F.eks. angst, fobi, uro, stress, søvn, mobning, selvværd, dårlige vaner og meget mere.

Her betaler du et månedligt beløb for fri adgang  til alle hypnoserne i den valgte pakke. Der er ingen binding, du kan sige op når som helst. Hypnose lydfilerne er udviklet professionelt og ud fra 1000 vis af klienterfaringer. Således, at du kan føle dig tryg og i gode hænde.

Der er 4 forskellige pakker  du kan vælge:  børn, unge, voksne eller familien. Familie pakken er lavet som en Familie rabat, så du her får alle pakker samlet, til en rigtig god familie pris. Fordi vores holdning er at det skal være muligt for alle at få det bedste liv.

Du får praktiske værktøjer, der kan hjælpe dig i hverdagssituationer, samt en udviklingstracker så du kan notere og følge med i din udvikling undervejs.

Skab mere arbejdsglæde

Med en virksomhedsaftale hos EGIILA får I et stærkt værktøj udviklet til at skabe masser af overskud, nærvær, tryghed. Jeres medarbejdere vil med et hypnoterapi forløb hos EGIILA blive styrket både individuelt – Men også i fællesskab med meget mindre stress og meget mere overskud i hverdagen. Resultatet er glade medarbejdere og et godt og trygt arbejdsmiljø hvor alle trives.

 Arbejdsglæde er en af de vigtigste faktorer som medarbejdere overvejer når de skal beslutte sig for om de vil blive på en arbejdsplads. 

 Derudover spiller det mentale velvære en kæmpe rolle på arbejdspladsen. Er man glad for det man laver og føler man at man bliver lyttet til, vil det have en positiv effekt på den indre ro og det mentale overskud til at præstere det bedste man kan. 

 Egiilas værktøjer hjælper dine medarbejdere med at finde glæden og overskuddet i hverdagen og afhjælper stress gennem positiv tænkning. Med hypnoseterapi kan I sammen skabe endnu flere resultater, end I måske havde forestillet jer!