Om os

Mission og vision
Vores mission er at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at arbejde med og udvikle sig selv på det dybeste plan og den mest effektive måde.
Vi ønsker at alle skal have muligheden for at leve deres bedste liv, lige præcis sådan som de ønsker, med alt hvad der giver dem glæde, ro og kærlighed.

Vores vision er at nå ud til så mange mennesker i verden som muligt da vi tror på at kærlighed, accept og empati kan heale verden og at det starter med at vi healer os selv.

Kvinden bag Egiila

Marianne Kjær George

Mit navn er Marianne og jeg er uddannet hypnoterapeut, akupunktør, kostvejleder og coach og har mange års erfaring fra mine to klinikker jeg arbejder i til dagligt.  Min drivkraft og passion er at hjælpe andre til at skabe glæde og det liv de drømmer om.  Jeg har tre børn som også har været en stor inspiration og motivation i arbejdet med børn og unges selvudvikling.

EGIILA er skabt med ønsket om at nå ud til og hjælpe så mange mennesker i verden som overhovedet muligt. EGIILA er derved en hjælp til selvhjælp, hvor vi giver dig nogle redskaber til at blive bevidst om de ressourcer du besidder som menneske, i alle aldre. Via selvudvikling kan du få øjnene op for nye muligheder og din egen evne til at skabe de forandringer du ønsker.

Uddannelser
– Hypnoterapeut:
– 5 Path Hypnoterapeut & 7 Path Selv-Hypnose instruktør
– NGH Hypnotisør, Master Hypnotisør & Hypnoterapeut,
– Hypnose Huset, Danmark, Vejle
– Smerte kursus, Hypnose Huset Danmark
– TCM Akupunktør
– Coach
– Kostvejleder

Assistenten

Kimi Lee Blohm

Jeg hedder Kimi og har været med Marianne fra starten af udviklingen af EGIILA.

Jeg har været med hele vejen rundt og fået lov at udfolde min kreative side, blandt andre egenskaber som sprog, teknik og problemløsning.

EGIILA er for mig et fantastisk univers og muligheden for at gøre mine drømme til virkelighed. Blot det at stå op hver dag og lave noget der fylder mig med energi, glæde og positivitet er allerede en drøm gået i opfyldelse. Det er en drøm jeg tror mange har, men måske ikke helt tror er mulig for dem selv, og for jer ønsker jeg at være et eksempel på at man kan skabe de ændringer man ønsker i sit liv hvis man virkelig vil det.

Jeg tror på at ved at lægge en god og positiv energi i det vi laver her, kan det nå ud til jer der følger med og være med til at skabe positivitet og glæde i jeres liv også.

Privat er jeg mor til to små dejlige unger, som jeg stræber efter at være en god rollemodel for og som er min motivation for at blive den bedste udgave af mig selv.

Assistenten

Arina Gheorghiev

Mit navn er Arina, og jeg er i øjeblikket en Marketing Management-studerende ved VIA University College og Marketing Intern i Egiila.

Mine opgaver i Egiila-projektet har hidtil været spændende. Ikke alene fik jeg brugt mine marketingfærdigheder, jeg fik også mere forståelse for, hvad hypnose virkelig åbner for dig.

Da jeg udviklede Egiila-produkterne til den rumænske og russiske version, sammen med selve hjemmesiden, brugte jeg mine sprogkundskaber til en god sag: så Egiila bliver tilgængelig for rumænske, moldaviske og russiske folk, der ønsker positive ændringer i deres liv. Det var en stor ære at optage lydfiler til hypnose.

Jeg fik mere forståelse for mindfulness og selvudvikling ved at lytte til lydfilerne. Det er virkelig fascinerende, hvad dit sind kan gøre for dig, når du først har åbnet for mulighederne. Og det er præcis, hvad Egiila betyder for mig – et univers af muligheder. Jeg tror, det er stærkt knyttet til tiltrækningsloven, og når du ændrer dine negative tænkemønstre og følelser, vil du blive overrasket over, hvor meget godt i dit liv du begynder at tiltrække.