• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Om os

Mission og vision
Vores mission er at gøre hypnoterapi nemt og tilgængeligt for alle der gerne vil arbejde effektivt med sig selv og udvikle sig på et dybere plan.

Vi ønsker at hjælpe med at bekæmpe bl.a. angst og stress gennem behandling med selvhypnose og mantraer hvor man kan tage på en rejse i selvudvikling.

Børn, unge og voksne skal have muligheden for at leve deres bedste liv præcis som de ønsker med alt hvad det indebærer af glæde, ro og kærlighed.

Vores vision er at Egiilas hypnose univers skal nå ud til så mange mennesker som muligt. Vi tror på at kærlighed, accept og empati kan heale verden. Det starter med at vi healer os selv.

Kvinden bag Egiila

Marianne Kjær George

Jeg har stor klienterfaring og arbejder med en professionel tilgang. Er uddannet hypnoterapeut, akupunktør, kostvejleder og coach og har mange års erfaring fra mine to klinikker jeg arbejder i til dagligt.  Min drivkraft og passion er at hjælpe andre til at skabe glæde og det liv de drømmer om. Jeg har tre børn, som også har været en stor inspiration og motivation i arbejdet med børn og unges selvudvikling.

EGIILA er skabt med ønsket om at nå ud til og hjælpe så mange mennesker i verden som overhovedet muligt. EGIILA er derved en hjælp til selvhjælp, hvor vi giver dig nogle redskaber til, at blive bevidst om de ressourcer du besidder som menneske. Via selvudvikling kan du få øjnene op for nye muligheder og din egen evne til at skabe de forandringer du ønsker.

Uddannelser
– Hypnoterapeut:
– 5 Path Hypnoterapeut & 7 Path Selv-Hypnose instruktør
– NGH Hypnotisør, Master Hypnotisør & Hypnoterapeut
– Hypnose Huset, Danmark, Vejle
– Smerte kursus, Hypnose Huset Danmark
– TCM Akupunktør
– Coach
– Kostvejleder

Din garanti for professionel Hypnoterapi terapi behandling . Du kan finde mig inde på NGHs liste: https://nghdanmark.dk/

Deltager desuden løbende i kurser og konferencer, for hele tiden at være opdateret, samt videreudvikle og dygtiggøre mig både fagligt og personligt.

Social og special pædagog

Malene Jacobsen

Jeg hedder Malene og har en grunduddannelse som social og special pædagog. Derudover har jeg en kandidat i pædagogisk psykologi, hvor jeg er optaget af mental og psykisk sundhed. Jeg har flere års erfaring med individuelle terapibaserede samtaler, rådgivning og faglig pædagogisk udvikling. Både på pædagogiske bosteder, opholdssteder for anbragte unge samt udvikling af trivsel og psykisk arbejdsmiljø i private organisationer.
Jeg har et stort drive i, at hjælpe mennesker, idet jeg får motivation og glæde af, at gøre en forskel. Samtidig bruger jeg selv hypnoterapi og mental udvikling i min hverdag og oplever en stor effekt af det.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og min hund, vi nyder at gå lange ture i skoven og langs stranden. Derudover er jeg meget aktiv og elsker at træne. I 2019 stillede jeg op i bikini fitness, hvor jeg fik en 2. plads og dermed udtagelse til DM. Som sportsmenneske er det mentale afgørende for hvordan man præsterer, derfor er Egiila også relevant til top performer og sportsfolk på elite niveau.

Assistenten

Kimi Lee Blohm

Jeg hedder Kimi og har været med Marianne fra starten af udviklingen af EGIILA.

Jeg har været med hele vejen rundt og fået lov at udfolde min kreative side, blandt andre egenskaber som sprog, teknik og problemløsning.

EGIILA er for mig et fantastisk univers og muligheden for at gøre mine drømme til virkelighed. Blot det at stå op hver dag og lave noget der fylder mig med energi, glæde og positivitet er allerede en drøm der er gået i opfyldelse. Det er en drøm jeg tror mange har, men måske ikke helt tror er mulig for dem selv, og for jer ønsker jeg at være et eksempel på, at man kan skabe de ændringer man ønsker i sit liv, hvis man virkelig vil det.

Jeg tror på, at ved at lægge en god og positiv energi i det vi laver her, kan det nå ud til jer der følger med og være med til, at skabe positivitet og glæde i jeres liv også.

Privat er jeg mor til to små dejlige unger, som jeg stræber efter at være en god rollemodel for og som er min motivation for, at blive den bedste udgave af mig selv.

NGH
RAB godkendt