• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Hypnose-blog

Velkommen til Hypnose-bloggen!

Her på Hypnose-bloggen vil du kunne finde alt fra tips og tricks, få baggrundsviden om hypnose og hypnoterapi, gratis vejrtrækningsøvelser og motiverende citater. Inspirerende indlæg om bl.a. hypnoterapi, børn og hypnose, selvhypnose, hypnose videnskabeligt set og meget mere.

Vi er vilde med at selvudvikle og nørde. Vi arbejder med hele tiden at gøre det endnu mere spændende og let tilgængeligt at forstå, hvor effektivt et redskab hypnose er som behandlingsterapi.

Derfor har vi lavet bloggen, hvor det er muligt at dykke ned i hypnoterapien, og de gavnlige effekter behandlingen har. Gå på opdagelse, og lad dig inspirere.

Husk: det er kun dig selv, som sætter grænser for, hvor langt du ønsker at komme med dig selv og dit liv!

Vi flytter hele tiden vores grænser. Så sæt bare dine mål og ønsker højt – så begynder din underbevidsthed også at sætte højere drømme – og, ja måske pludselig så er du der.

Tænk det – ønsk det – sig det, både højt og til dig selv – så er du allerede tættere på dit mål!

Hypnose – hypnoterapi – selvhypnose, vi dykker ned i det hele!

Vi håber, at du vil blive inspireret og føle dig klogere på hypnosens egenskaber.

God fornøjelse og læselyst!

Kærligst Marianne og hele Egiila-teamet

hypnose

Nye indlæg

Her kan du se de nyeste indlæg, vi ligger op. Vi nørder hele tiden, så følg med og lad dig inspirere.

Hypnose videnskabeligt

Hvad siger videnskaben? Her kan du blive klogere på, hvad forskningen siger om hypnose, og hvilken spændende forskning der bliver lavet på området.

Vejrtrækningsøvelser

Få gode råd til vejrtrækningsøvelser, som kan hjælpe med at give mere indre ro. Vi har samlet forskellige øvelser, som både er for børn og voksne.

Tips og tricks

Her finder du gode tips til selvudvikling, der er lige til at gå til. Vi giver dig nogle praktiske redskaber, som er lette at følge og hjælper dig til at blive en bedre version af dig.

Unge og hypnose

Et stigende antal af unge oplever angst og stress. Mange af dem føler sig udfordret og har svært ved at overskue og håndtere livet. Her kan du læse mere om, hvad hypnose og hypnoterapi kan gøre for unge.

Børn og hypnose

Vi brænder for at hjælpe børn. Her kan du læse om børns trivsel og adfærd, og hvordan hypnose kan afhjælpe nogle af de problemer, børn oplever.

Hypnosens historie

Hypnosen har rødder langt tilbage i vores historie. Læs mere om, hvordan hypnose er blevet brugt gennem tiden, og hvordan vi bruger det i dag.

Hypnoseterapi

Bliv klogere på hypnoseterapi, også kaldet hypnoterapi, som er en meget behagelig terapiform, der har stort potentiale for at hjælpe mange mennesker med selvudvikling, angst, søvnproblemer og mange andre udfordringer.

Motiverende citater

Motiverende citater

Få inspiration, gør din hverdag sjovere med disse skønne quotes. Vi deler her en masse motiverende quotes, som kan give dig et ekstra boost i hverdagen.

Mere om os

Hvem står bag Egiila? Og hvorfor synes vi, at det er spændende at hjælpe andre til mere mental sundhed og trivsel? Det fortæller vi mere om her.

Fraklip

Fraklip

Stemningsbilleder fra vores hverdag, fordi vi synes, at det er sjovt. Vi har mange bolde i luften, og du kan her følge med i, hvordan vi arbejder med at forbedre trivsel og mentalt helbred.

Selvhypnose

Vidste du godt, at du faktisk selv laver selvhypnose hver dag? Det er en hel almindelig dagligdags tilstand. Læs mere om det her.

Velkommen til hypnoseuniverset