• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

FAQ

Hvorfor vælge selvhypnose?

Fordi at du under hypnosen er direkte i kontakt med din underbevidsthed, har du lettere ved at bryde gamle ubevidste vaner. Og herved kan du hurtigere få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende og styrkende for dig.

Du bliver i lydfilerne guidet til selvhypnose.

Hvordan virker det?

Du skal blot oprette dig, og starte med de 7 dage gratis. Du får tilsendt login og  når logget ind får du adgang til MIT EGIILA, hvor du kan se og høre lydfiler, samt ekstra materiale. Du kan på få minutter være i gang med din forandring.

Hypnose virker ved, at du får direkte kontakt til din underbevidsthed, som er mere åben og modtagelig for de ønsker du gerne vil have. Du vil blive guidet til ro og afslapning, så find en god stol, sofa eller et andet godt sted at slappe.

Hvordan gør jeg?

Når du er oprettet og logget ind, finder du den lydfil du helst vil høre.

Du skal blot lukke øjne og slappe af. Og herefter forestille dig de forslag og ændringer som du gerne vil have. Så man kan sige, at det eneste du skal gøre, er bare at blive ved med at prøve at “lege” med. Din krop kender godt det hypnotiske stadie, fx hver gang du dagdrømmer lidt.

Er der belæg for at det virker?

Ja, Forskning har gennem mange undersøgelser vist, at hypnose virker, uden at man dog kender til de præcise mekanismer. Ved at scanne hjernerne på personer, der er under hypnose, har man kunnet konstatere ændringer i hjerneaktiviteten. Hypnose er således blevet mere og mere udbredt og anerkendt terapi redskab.

Hvordan adskiller Egiila sig fra andre?

EGIILA adskiller sig ved at være en komplet og hel løsning, tilegnet hver alders gruppe. Alle lydfiler er udviklet specielt til EGIILAs brugere, ud fra utalige erfaringer med klienter og problemstillinger i mit arbejde som Hypnoterapeut.

For at gøre det så anvendelig som muligt i en travl hverdag. Samt til de enkelte aldersgrupper, da det er min erfaring at hver alders gruppe har specifikke behov, samt at vi alle har behov for at føle at den måde vi bliver talt til føles alderssvarende. Desuden anvender jeg også min viden som kostvejleder, coach og akupunktør til at lave ekstra materiale, tips og tricks her på EGIILA.

Hvordan kan det virke individuelt?

Du føler at jeg taler direkte til dig på lydfilerne, fordi at jeg taler i det man kalder “hypnose sprog”. Jeg taler til dig på en måde, som får dig til at reflektere mere og tænke dybere over DINE valgmuligheder. Derfor har jeg lavet hypnoserne specifikt til at kunne bruges online, og til at få alle der lytter til dem, til at reflektere ud fra lige præcis sit helt eget selvbillede og liv, samt situation, problematik, vaner, ønsker og drømme.

Kan hypnose hjælpe mod depression og stress?

Hypnose har god effekt på depressive tilstande og angst. hvis du har meget angst og uro, kan det være at du ikke slapper så godt af i starten. Men du skal bare blive ved med at lytte til hypnosen, det bliver gradvist lettere. Sørg også for, at du booster dit selvværd. Vi har gjort det nemt for dig, når du er logget ind kan du nemt se både lydfilerne og ekstra materiale til at booste dit selvværd.

Hvorfor giver I 7 dage gratis?

De 7 dages gratis er for at du i ro og mag kan prøve at lytte og mærke efter om du har lyst til at gå videre med din selvudvikling.

Vi arbejder hele tiden ud fra at gøre det så behageligt og let som muligt, og vil gerne give dig en gratis mulighed for at prøve hypnoserne, så du føler dig tryg og godt tilpas med EGIILA.

Vores ønske er netop at det skal være nemt for alle at opnå mere i sit liv.

Jeg har aldrig prøvet hypnose før, hvordan ved jeg om jeg kan?

Du har faktisk prøvet hypnose mange gange før, du gør det selv hver dag. Fx når du dagdrømmer, eller “forsvinder ind” i en god film, eller bog. Typisk mærker du også at din tidsfornemmelse fader lidt ud, som en god film på 2 timer , der lige pludselig allerede er slut. Du mærker også det hypnotiske stadie om morgenen, lige før du vågner helt og bare er lidt doven og afslappet, for der kommer du lige fra din underbevidsthed, og er på vej over i det bevidste sind.

Kan alle selvhypnotisere?

Ja, det er en naturlig egenskab som vi alle har. Du gør det ubevidst hver gang du fx. dagdrømmer lidt. Men hvis du sjældent slapper af og giver dig selv ro og tid, så skal du måske lige øve lidt ekstra i starten, indtil du mærker at det blive nemmere og nemmere.

Hvordan føles det?

Hypnose minder meget om den afslappede tilstand du er i, når du lige er på vej til at vågne om morgenen. Typisk føler du dig dejlig afslappet og måske lidt doven, men kan sagtens reagere på fx. et vækkeur, en tlf. der ringer eller andet. Du er i et hypnotisk stadie om morgen lige når du vågner og om aftenen lige inden du falder i søvn. Det er din underbevidsthed der danner dine drømme, og morgen og aften der kommer du enten lige fra din søvn og drømme, eller er på vej ind i din søvn og drømme.

Er resultater opnået i hypnose permanente?

For nogle vil det være permanente, for andre skal der måske opfølgning til senere. det vil altid være meget individuelt. Lige som det også er individuelt hvor motiveret du er og hvor meget du ønsker din forandring. Jo mere du lytter til lydfilerne og bare er åben for din forandring, jo bedre vil du som regel også blive til at udvikle dit mindset. Gradvist begynder du at ændre dine gamle tankemønstre og vaner til noget der er bedre for dig. Og når du mærker at det føles rart, har du også nemmere ved at fastholde dette mønster som en naturlig del af dig.

Kan hypnose være farligt?

Hypnose er en helt naturlig tilstand for din krop, fx. hver gang du dagdrømmer, eller fordyber dig i en god film. Du kan stadig godt høre, reagere på ting der sker. Du bestemmer også selv, om du vil åbne øjnene midt i det hele. Det sker der ikke noget ved, men det vil være som at slukke for den gode film, så skal du jo lige “ind” i den igen.

Kræver det noget forberedelse?

Nej, kræver ingen forberedelse, blot ønsket og lysten.

Hvor hurtigt virker det?

Det er meget individuelt hvor hurtigt du vil mærke ændring. Det er en ny vane du er i gang med at skabe, så lige som med alt andet du har skullet lære af nye ting, så bliver du bare ved med at øve og prøve. Så bliver du bedre og bedre.

Hvad er det, der er så godt ved hypnose?

Det bedste ved hypnose, er at det virker. Grunden hertil er, at når du er i det hypnotiske stadie, så er du mere modtagelig og påvirkelig for de ændringer du gerne vil have. Da du er mere i direkte kontakt med din underbevidsthed, og dine hæmninger er ikke længere så dominerende.

Under hypnosen er du i en ændret bevidsthedstilstand, der medfører et mere åbent sind. På den måde bliver det lettere for dig at  foretage forandringer i din adfærd, følelsesmæssige oplevelser, samt i dine handlinger og tanker.

Se hvad Netdoktor siger om hypnose: https://netdoktor.dk/fakta/hypnose-genvej-til-det-ubevidste.htm

Mister jeg kontrollen under hypnosen?

Nej, du mister ikke kontrollen, faktisk tværtimod, du lærer at kontrollere dine tanker og vaner. Og derved også at at få mere kontrol over de vaner du gerne vil have mere af. På den måde bliver du mere og mere i kontrol med dig selv.

Hvordan foregår online hypnose?

Du bliver guidet til selvhypnose. Det eneste du skal er at finde et sted hvor du kan slappe af, gerne uforstyrret, og så lytte til lydfilen som du har valgt. Det er en nem og fleksibel måde for dig, du bestemmer selv hvor og hvornår det passer ind i din hverdag. Jo flere gange du lytter, jo bedre er det.  Og snart vil du opleve at det blive nemmere.

Mange syntes ligefrem at det er rart at få et hypnotisk hvil, og glæder sig til næste gang. Så bare prøv dig frem, hvordan det passer bedst for dig. Du vil føle at der bliver talt direkte til dig, da der anvendes et meget reflekterende hypnose sprog, som gør det endnu lettere for dig at fornemme hvad du selv gerne vil opnå.

Hvad kan jeg opnå med hypnose?

Der er som sådan ikke nogen begrænsning på hvor meget du kan udvikle dig. Din hjerne og underbevidsthed er et fantastisk redskab, med uanet kapacitet. Du kan derfor lære hele livet. Din hjerne er som en muskel der har godt af at blive trænet for at holde sig skarp. Du kan lige frem danne nye “veje” i hjernen og derved styrke og øge din kapacitet.

Se mere her: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/

Kan jeg mærke jeg er i hypnosetilstand?

Måske mærker du bare at du er dejlig afslappet. Måske skal du lige øve dig først i at blive afslappet. Men du kan sagtens huske det hele bagefter. Mange oplever også at være skiftevis meget fokuseret, og skiftevis mindre, det er helt almindeligt. Jo mere du giver dig selv lov til bare at slappe af, lytte og forestille dig ændringerne, jo lettere bliver det for dig.

Holder virkningen eller skal man holde det ved lige?

Det er individuelt om din forandring holder for evigt. For nogle holder det resten af livet, for andre skal der løbende trænes mere i selvhypnose. Fælles for alle er det, at jo mere du er åben og har lyst til din forandring, samt aktivt gør noget for det, jo mere vil du opnå alt det du gerne vil. Husk altid på, at det er dig selv der har ansvaret for DIN udvikling.

Jo mere du lytter til lydfilerne og træner dine tankevaner, jo nemmere bliver det også at bruge hypnose redskaberne, selv når du er helt vågen og almindeligt tilstede.  Og det er faktisk ret smart. For mig er det blevet en hel naturlig måde at tænke på, fordi jeg nu bruger teknikkerne både bevidst og ubevidst.

Hvad koster en fysisk hypnose session?

Et fysisk hypnose forløb vil være over 4-5 gange, med en varighed  a 2 timer pr. gang. Hver session koster typisk 1400 pr. gang.

Dvs. et individuelt hypnose forløb af fx. 4 gange koster 5600,- kr.

Hvad er forskellen på hypnose terapi og online hypnoterapi?

Hypnoterapi er hypnose i terapi form. Kaldes også hypnose terapi. Dvs. at du for hjælp af en med høj faglighed, som har lært at bruge hypnose som terapi behandling og bearbejde dybereliggende ubalancer.

Du kan sagtens få stor glæde og udbytte af hypnose terapi online. Hypnose sproget som får dig til, lettere at komme i kontakt med din underbevidsthed, og herved vækker mere den motiverende og reflekterende side af dig er den samme teknik. Uanset om det er online eller fysisk. du skal blotte lytte med på lydfilerne og gentage ofte.

Hvis du vælger et hypnose forløb hvor du fysisk er til en session, er det typisk 4 -5 gange, a`2 timer hver . Prisen vil her være 1400,- pr. gang. du vil blive udspurgt i før og eftersamtale, samt vil tale også under hypnosen. Det vi være endnu mere personligt tilrettet til dig, også derfor du kan gøre det på så få gange. Og nogle teknikker vil være anderledes, men ellers grundlæggende det samme hypnosesprog som anvendes. Hvor  du bliver talt til i et meget reflekterende hypnose sprog.

Er det nogle som I fraråder at lave selvhypnose?

Ja, hvis du føler dig psykisk syg, psykotisk, selvmordstruet, eller på anden måde har brug for læge hjælp, bør du altid kontakte egen læge. Fortæl de personer du har omkring dig, at du har brug for hjælp.

Skal man tro på hypnose, for at det virker?

Nej, man kan ikke sige at det IKKE virker. Der er også lavet meget forskning omkring hypnose, som viser at det virker. Men nu hvor du sidder og læser her, er du meget i kontakt med din bevidsthed, og typisk meget logisk og analytisk tænkende og reagerende. I det bevidste sind kan du godt lide at noget er konkret, synligt og logisk. Det er der bare ikke alt der er. Du kan heller ikke se internettet, eller en følelse, men det findes!

Så du behøver ikke at tro på at det virker, du skal bare have lyst til din forandring.

Bemærk: Første gang internettet kom på tale, var der ingen der rigtig troede på det.

Hyonose virker, se hvad forskning siger: https://videnskab.dk/krop-sundhed/hypnose-det-viser-forskningen-om-effekten

Hvad sker der hvis jeg falder i søvn under hypnose?

Der sker ikke noget ved, at du falder i søvn, når du sover bevæger du dig over i dit underbevidste sind og dine ændringer fra hypnosen vil blive fint registreret af underbevidstheden. Men du skal ikke bruge hypnosen til at sove på, med mindre det er fordi at du har et søvnproblem. Skulle du alligevel falde i søvn ind i mellem, så vil du bare vække dig selv igen på et tidspunkt, lige som hvis du havde taget en power nap.

Hvor længe kan man være i hypnose terapi?

Personligt bruger jeg selvhypnose ofte, og tit på daglig basis. Du kan bruge hypnose terapi som selvudvikling lige så ofte som du føler behov og har lyst til det.

Du kan bruge hypnose både som en hjælp til at komme af med uhensigtsmæssige mønstre, men også til at opbygge nye. Dvs. du behøver ikke at have en udfordring, for at få mere ud af dit fulde potentiale. Du kan opnå endnu bedre selvværd og blive boostet på dit selvbillede, dine drømme og visioner lige så meget som du ønsker det.

____________________________________________________________________________

MYTER OM HYPNOSE

 

Her kan du se nogle af de mest almindelige myter om hypnose

Du mister kontrollen over dig selv

Nej, tværtimod. Du lærer at få kontrol over dig selv.

Du siger eller gør pinlige ting, du ikke kan stå inde for

Nej, du bestemmer selv hvad føles rigtigt for dig. Det er dig der styrer. Du kan også altid åbne øjnene, når du har lyst.

JEG kan ikke hypnotiseres

Det er ikke rigtigt. Alle kan hypnotiseres, hvis de har lyst.

Du gør det også selv hver gang du fx. “lever” dig ind i en god film, eller bog, dagdrømmer eller mindes en følelse, bestemt begivenhed, eller måske blot hører en bestemt melodi som giver dig et minde, hvor der er koblet en følelse på.

Du er helt "væk", når du er i hypnose

Nej, du er ikke “væk”, blot dejlig afslappet. Du kan altid vække dig selv, og åbne øjnene hvis du har lyst til det.

Man skal tro på hypnose for at det virker!

Nej, det er ikke rigtigt. Man kan ikke sige, at hypnose IKKE virker, det virker uanset om du tror på det eller ej.

Men i det bevidste sind, som du læser i nu, der kan vi alle godt lide at tingene er konkrete, logiske og kan analyseres. Og lige som med internettet, så kan du heller ikke se det, og første gang det blev lanceret troede de fleste ikke på det, fordi at de ikke kunne se det og dermed forstå det. Men virker det gør det jo, det ved vi alle nu.

Det eneste der skal til få at få en forandring via hypnose, er lysten til forandring. Og naturligvis at du selv tager ansvar for din forandring, og bruger hypnosen igen og igen.

Man kan hypnotiseres mod sin vilje

Nej, du skal have lyst til det.

Der er ikke forskel på scenehypnose og hypnose behandling

Jo, der er stor forskel. Scenehypnose er udelukkende lavet for ren underholdning, og hypnotisøren vælger kun de frivillige som let går i hypnose, og har lyst til at “lege” med. Der sker ingen personlig udvikling.

Hypnose behandling er udelukkende rettet mod dig som har lyst til at udvikle dig personligt og ønske en forandring og bedring.

Det virker kun i perioder

Nej, du kan bruge hypnose og hypnoseteknikker når som helst og hvor som helst. Jo, mere du bruger dem, jo lettere bliver det for dig at få det som en ny vane, og dermed hele tiden at hjælpe dig selv.

Hypnose er humbug og tricks

Nej, hypnose er en almindelig dagligdags tilstand, som vi alle ofte går i.

Du kender det nok mest når du fx dagdrømmer lidt, eller “drømmer” dig ind i en god film, eller bog, eller et gammelt minde. Nogle gange opdager du det, andre gange gør du det helt ubevidst.

Man sover mens man er i hypnose

Nej, men du vil føle dig dejlig afslappet. Og fordi at du bliver så afslappet, kan det næsten føles som om at du har fået en lille lur, og lige er blevet “ladet” op.

Du kan godt falde i søvn, men du får mere ud af hypnosen, hvis du minder dig selv om at du ikke skal sove. Hvis du er træt og falder i søvn alligevel, så vil du bare vække dig selv senere.

Hver dag lige inden du falder i søvn, er du altid i et hypnotisk stadie, samt om morgenen lige inden du vågner helt.