Søvnproblemer

Vi mennesker sover cirka en tredjedel af vores liv og det kan være et stort problem for vores hverdag, hvis vi ikke får den søvn, vi har brug for. De fleste oplever søvnløshed og søvnbesvær i kortere, eller længere perioder af deres liv. En undersøgelse viser faktisk at søvn er så vigtigt for os, at det påvirker antallet af sygedage.

De fleste har brug for at sove minimum 6 timer og helst uafbrudt. De fleste trives bedst med imellem 7 til 9 timers søvn. Men kender du til det, at ligge og vende og dreje dig i sengen, ikke kunne finde ro og falde i søvn? Eller sover du meget let og vågner mange gange i løbet at natten?
Så er du ikke alene.

Hvis du oplever søvnproblemer i en kortere periode eller enkelte nætter, vil du sikkert klare dig igennem og vide, at der er en særlig grund til det, men er søvnløshed noget du gentagne gange og ofte oplever, vil det gå ud over din trivsel. Både din fysik, din mentale kunnen, dit velvære og din generelle livskvalitet vil blive påvirket og det kan blive et stort problem for dig, hvis dit søvnmønster ikke er normalt, eller bliver normalt af sig selv igen, efter en eventuel svær periode.

Jeg er klar til at skabe det liv jeg ønsker