• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Hypnose mod vrede

For meget vrede?

Oplever du at du har svært ved at kontrollere din vrede? Giver vrede dig problemer i dine relationer til andre mennesker?

Vrede er en fuldstændig naturlig følelse som alle oplever i mere eller mindre grad. Den kan både være sund og usund. Hvis den er usund, er den blevet en destruktiv kraft, som kan ytre sig ukontrollabelt og eksplosivt. Dette kan føre til meget smerte for dig selv og andre – både emotionelt og fysisk.

Vreden kan opstå af indre og ydre årsager. Det kan både være erindringer om tidligere traumatiske begivenheder, der har involveret overgreb,  svigt,  en situation eller en person der trigger følelsen.

Den instinktive måde at udtrykke vrede på er gennem aggression. Vrede er en naturlig respons på trusler. Den igangsætter kraftfulde, aggressive følelser og adfærd, som gør at vi kan forsvare os selv når vi bliver angrebet. Derfor er vrede nødvendig for overlevelse.

Men når vrede bliver uhensigstsmæssig, så er den ikke en sund og god vrede for dig. Tværtimod, den er drænende for både dig, og dem du holder af.

Forskning viser at hypnose virker

Mange studier og forskning viser at hypnose virker, og er derfor et særdeles effektivt og anerkendt redskab til – blandt andet – at kontrollere vrede.

Hypnose kan bruges ved alle former for ønskede forandringsprocesser. Forskning viser, at det har god effekt ved en lang række fysiske lidelser og psykiske problemer – herunder vrede. Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og hurtigt kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil.

God fornøjelse mod dit mål!

Kærligst Marianne

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hjælp til vrede

Jeg ønsker mere ro, glæde og overblik til at slippe min vrede

Lyt til lydfiler der får dig til at slappe af og fokusere på ro og glæde

Du bliver guidet til selvhypnose, en tilstand din krop er bekendt med, for du gør det i forvejen fx når du dagdrømmer.

Nemt og bekvemt, lyt til lydfil hjemme

vrede
Det siger andre om Egiila

Den sunde vrede

Den sunde vrede ytrer sig ved evnen til at sige nej. Herved sætter du grænser og udtrykke dit behov. Den sunde vrede er også gavnlig hvis du ønsker at, hæve dig over endnu værre følelser som for eksempel magtesløshed, depression, frygt, håbløshed, sorg, skyld, uværdighed eller jalousi. Vreden vil her give dig et boost af energi så du kommer ud af den magtesløse følelse.

Den usunde vrede

Den usunde vrede er en af egoets beskyttelsesmekanismer. Egoet har som sådan ikke noget at gøre med egoisme. Det er en nødvendig  del af det at være menneske, og hjælper os til at fungere i en fysisk verden, hvor overlevelse og trusler kan være en del af dagsordenen. Typisk er vreden rettet mod noget uden for os selv. Hvis noget ikke passer os. Hvis noget ikke er i overensstemmelse med det som vi forventer. Hvis vores behov ikke bliver opfyldt. Den emotionelle skala går her fra magtesløshed til frustration til irritation til vrede til raseri. En eksplosiv cocktail ingen er tjent med. Ikke mindst dig selv.

 

Du har magten

Det er dig selv, der er ansvarlig for dine følelser. Ikke dine omstændigheder eller andre mennesker, og det er godt. Det betyder, at du kan tage magten tilbage til dig selv, og være herre over din egen indre tilstand, uafhængigt af andre mennesker og situationer.

Det første skridt på vejen til at slippe fri af den usunde vrede i dit liv er at anerkende den.
Det at du stadig læser med her viser, at du ønsker en forandring, og du har allerede taget det første skridt. Tryk videre herunder for at tage det næste skridt til at give slip på vreden for alvor.

Hypnose hjælp til børn og unge

Børn og unge kan også opleve meget vrede. det skaber ofte konflikter både hjemme, i skolen og i relationer i det hele taget. Hypnose er en nem måde at hjælpe dit barn på, og at opnå mere glæde og balance. Husk som forældre også at kigge på egne mønstre, måske vil det være allerbedst hvis alle i familien lærte at tackle deres vrede bedre.

Her kan du blive klogere på hvordan hypnose terapi kan hjælpe unge til at slippe vreden og få mere fokus på glæde, ro og egne styrker og selvværd. Unge og hypnoterapi :

https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-unge/

Læs mere her om børn og hypnose: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/boern-hypnose/

Her kan du lære mere om hypnose og hypnoterapi, se link her:

https://egiila.com/hypnose-og-hypnoterapi/ 

Vil du vide mere om hypnose for voksne:

https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-voksne/