• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Hypnose mod sukkertrang

Svært ved at sige nej til sukker og sødt?

Kæmper du med stor sukkertrang? Har du svært ved at sige nej, til at det søde? Prøv hypnose mod sukkertrang og få styr på dit forbrug nu.

Ikke alle ved at et stort forbrug af sukker og fede fødevarer giver tristhed og tungsind. Du har sværere ved at komme i gang, og hvis du er stresset og trist, er det endnu nemmere at tage lidt ekstra usundt. Men det lindrer kun gangske kortvarigt. På den lange bane giver det dig en masse udfordringer og selvbebrejdelse, da du godt ved, at det ikke er sundt for dig.

Lyder det bekendt for dig? Vil du gerne ud af din sukker afhængighed nu? Vi har lavet en hypnose lydfil klar til dig, start i dag og du er på vej mod dit mål.

Du bliver automatisk guidet til afslappende selvhypnose, nemt og let, for din krop er vant til det hypnotiske stadie. Du gør det i forvejen fx når du dagdrømmer.

Lyt gerne morgen og aften eller hvornår det passer dig bedst og begynd allerede nu, at forestille dig hvor meget bedre dit liv bliver. Rigtig god fornøjelse med din vej ud af din sukkertrang.

Underbevidstheden styrer vores valg

Vi har alle en masse underbevidste psykologiske overbevisninger og følelser tilknyttet til vores forhold til mad og søde sager, der samtidig påvirker vores madvalg og sukkervaner. Det er disse ubevidste overbevisninger og følelsesmæssige sammenkoblinger til specifikke snacks og fødevarer, der ligger og spænder ben for, at du kan opnå det resultat du ønsker.

Her kan hypnose terapien hjælpe dig til at blive bevidst om, bearbejde og ændre dine ubevidste mønstre, der gør at du altid kæmper med at overvinde den søde tand.

Du får således reflekteret, dannet nye mønstre og udvikler dig nu hen mod det du gerne vil.

Hypnose virker

Hypnosen hjælper dig med at få styrket din motivation til at slippe dit sukkerforbrug. Under hypnosen arbejder du målrettet med din motivation for, at komme ud af dit sukkerforbrug. Dit sukkerindtag er ofte styret af dine følelser, og når du via hypnosefilen arbejder med din underbevidsthed, er du mere motiveret for at finde nye tiltag, som gør dig både sundere og gladere.

Jeg er uddannet Hypnoterapeut, og har gennem mine mange klient erfaringer lavet disse lydfiler, fordi jeg ved at det virker. Også selv om, du ikke kommer til en fysisk konsultation, du kan nemt lytte hjemme i sofaen, da din krop allerede godt kender det hypnotiske stadie, fx. når du dagdrømmer lidt.

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Få guidet hypnose til at slippe det søde

Hjælp til sukkertrang

Prøv 7 dage GRATIS

Du får adgang til lydfiler til at slippe sukkertrang

Samt andre gode lydfiler der kan booste dig i dit valg

sukkertrang
Det siger andre om Egiila

Få her hjælp og redskaber til selv bedre at styre din sukkertrang

Her kan du blive klogere på hypnose og hypnoterapi:

https://egiila.com/hypnose-og-hypnoterapi/

Hypnose og voksne, bliv klogere her: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-voksne/