Hypnose mod stress

Hypnose mod stress

Er du ramt af stress og har svært ved at klare hverdagen? Prøv hypnose mod stress.

Hypnose har god effekt ved alle former for stress tilstande. Start med det samme i dag og kom ud af din stresstilstand via hypnose programmet lavet specielt til dig med stress. Vi har gjort det så let som muligt for dig der gerne vil behandles for stress. Du skal blot oprette dig og kan være i gang på få minutter. Lyt til den behagelige lydfil mod stress mens du slapper af derhjemme.

Hypnosefilen mod stress findes i sølv- og guldpakkerne, hvor du også finder andre stress-relevante filer og meget andet.

Start din forandring i dag!

Kærligst Marianne

Hypnose virker mod stress

Mange studier og forskning viser at hypnose er en effektiv behandling mod stress. Du skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre ud af stress. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil og får mere ro og overskud.

Stress er en tilstand og ikke en sygdom

Kortvarigt stress er en naturlig biologisk tilstand, en hormonel, fysisk og psykisk ubevidst reaktion på akut belastning. Stress kan forårsages af alt, der påvirker dig, både udefra og indefra. Vi mennesker er alle skabt til at kunne reagere med øget adrenalin og andre stresshormoner, som får kroppen og hele vores system til at kunne klare lidt mere og finde ekstra kræfter i kritiske eller pressede situationer. Når det bliver for meget, er det blandt andet hjernen, som jo er et organ ligesom f.eks. leveren, der ved overbelastning begynder at lukke ned og fungere dårligt.

Jeg ønsker mere ro og glæde

Jeg ønsker hjælp til min stress

Ja tak, til at starte med 7 dages GRATIS prøvetid

Få adgang til lydfil, lyt hjemme og få mere ro og overskud

stress

Er du stresset oplever du det måske ved, at du:

  • Ikke kan koncentrere dig
  • Lettere bliver forvirret
  • Glemmer og husker dårligt
  • Synes måske du burde nå mere, end du gør
  • Bekymrer dig meget om de ting, du ikke når
  • Har svært ved at overskue tingene og prioritere
  • Knokler hårdt, men føler alligevel, at det ikke er godt nok

Få hjælp

Vi kan ikke altid lave om på de ydre ting, vi føler stressende (f.eks. arbejde, skolen, studierne, karrieren, familien, økonomien osv.), men vi kan lære at blive bevidst om og ændre de automatiske følelsesreaktioner og tankemønstre, der får os til at stresse negativt og hæmme muligheden for at trives og lykkes, når man står over for udfordringer, som kan føles stressende.

Med hypnose kan du få hjælp til at rette op på de destruktive virkninger din stress måske allerede har haft på dig følelsesmæssigt og du kan blive bedre til at håndtere udfordringer positivt, så du undgår skadelig stress fremover.

Læs mere: https://netdoktor.dk/fakta/hypnose-genvej-til-det-ubevidste.htm