• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Hypnose mod stress

Føler du dig stresset?

Er du ramt af stress og har svært ved at klare hverdagen?

Har du brug for hjælp til din stress, fordi du lige nu er i en periode hvor du bare føler at det hele er ved at være lidt for meget, så er hypnose mod stress en blid og virksom terapi form.

Hypnose hjælper dig til at styre tanker

Dine tanker skaber dine følelser og handlinger, derfor kan hypnose hjælpe dig til at få styr på dine tanker, og få dig til at slappe af.

Du bliver guidet langsom og behageligt til selvhypnose. Din krop kender godt til det hypnotiske stadie, hver gang du dagdrømmer og “forsvinder” lidt ind i dig selv. Det er en helt naturlig tilstand og evne som du har.

Hypnose har god effekt ved alle former for stress tilstande. hypnose programmet er lavet specielt til dig med stress. Vi har gjort det så let som muligt for dig der gerne vil behandles for stress.  Lyt til den behagelige lydfil mod stress mens du slapper af derhjemme.

.

Hypnose virker mod stress

Mange studier og forskning viser at hypnose er en effektiv behandling mod stress. Du skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre ud af stress. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil og får mere ro og overskud.

Stress er en tilstand og ikke en sygdom

Kortvarigt stress er en naturlig biologisk tilstand, en hormonel, fysisk og psykisk ubevidst reaktion på akut belastning. Stress kan forårsages af alt, der påvirker dig, både udefra og indefra. Vi mennesker er alle skabt til at kunne reagere med øget adrenalin og andre stresshormoner, som får kroppen og hele vores system til at kunne klare lidt mere og finde ekstra kræfter i kritiske eller pressede situationer. Når det bliver for meget, er det blandt andet hjernen, som jo er et organ ligesom f.eks. leveren, der ved overbelastning begynder at lukke ned og fungere dårligt.

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hjælp til stress

Få hjælp og redskaber til at skrue ned for stress

Du vil føle dig behagelig afslappet under hypnosen. Og gradvist lære hvordan du selv kan skrue mere ned for stress.

Få adgang til lydfil, lyt hjemme og få mere ro og overskud

stress

Er du stresset oplever du det måske ved, at du:

  • Ikke kan koncentrere dig
  • Lettere bliver forvirret
  • Glemmer og husker dårligt
  • Synes måske du burde nå mere, end du gør
  • Bekymrer dig meget om de ting, du ikke når
  • Har svært ved at overskue tingene og prioritere
  • Knokler hårdt, men føler alligevel, at det ikke er godt nok
Det siger andre om Egiila

Få hjælp og redskaber til at tackle din stress

Vi kan ikke altid lave om på de ydre ting, vi føler stressende (f.eks. arbejde, skolen, studierne, karrieren, familien, økonomien osv.), men vi kan lære at blive bevidst om og ændre de automatiske følelsesreaktioner og tankemønstre, der får os til at stresse negativt og hæmme muligheden for at trives og lykkes, når man står over for udfordringer, som kan føles stressende.

Med hypnose kan du få hjælp til at rette op på de destruktive virkninger din stress måske allerede har haft på dig følelsesmæssigt og du kan blive bedre til at håndtere udfordringer positivt, så du undgår skadelig stress fremover.

Læs mere: https://netdoktor.dk/fakta/hypnose-genvej-til-det-ubevidste.htm

Få hjælp til at skrue ned for din stress. Det eneste du skal er at lytte til en behagelig og afslappende hypnose.

Læs mere her om hypnose og hypnoterapi:

https://egiila.com/hypnose-og-hypnoterapi/

Børn og unge oplever også stress. Husk at din stress som forælder også påvirker dit barn.

Jeg har også stor erfaring med at hjælpe børn og unge. Her kan du læse mere om hypnose og unge: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-unge/

Voksen og hypnose:

https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-voksne/

stressfri