Hypnose mod søvnproblemer

Føler du dig træt og har alligevel svært ved at sove?

Har du svært ved at at geare ned og finde ro?

Mange oplever at det tager lang tid at finde ro om aftenen når det er tid til at sove. Måske har du både svært ved at falde i søvn, og vågner også i løbet af natten? Måske endda også bekymringer blot ved tanken om at det snart er sengetid?

For nogle kan det blive til decideret søvnproblemer hvilket kan føre til konstant træthed og andre følgevirkninger som uoplagthed, nedsat produktivitet og energiforladthed, udbrændthed, dårligt humør og tristhed. Kender du det?

Med denne hypnose får du hjælp til at blive mere rolig omkring din søvn og nemmere ved at finde ro i tankerne og kroppen så du kan få vendt den dårlige spiral og få mere energi til at leve det liv du ønsker.

Mest af alt vil du finde det dejlig roligt og trygt at lave din selvhypnose, som du helt naturligt bliver guidet til via lydfil.

Din krop er i forvejen ret god til selvhypnose, hver gang du dagdrømmer og ” falder lidt i staver”.

Din nattesøvn er vigtig

Vi mennesker sover cirka en tredjedel af vores liv og det kan være et stort problem for vores hverdag, hvis vi ikke får den søvn, vi har brug for. De fleste oplever søvnløshed og søvnbesvær i kortere, eller længere perioder af deres liv. En undersøgelse viser faktisk at søvn er så vigtigt for os, at det påvirker antallet af sygedage.

De fleste har brug for at sove minimum 6 timer og helst uafbrudt. De fleste trives bedst med imellem 7 til 9 timers søvn. Men kender du til det, at ligge og vende og dreje dig i sengen, ikke kunne finde ro og falde i søvn? Eller sover du meget let og vågner mange gange i løbet at natten?
Så er du ikke alene.

Hvis du oplever søvnproblemer i en kortere periode eller enkelte nætter, vil du sikkert klare dig igennem og vide, at der er en særlig grund til det, men er søvnløshed noget du gentagne gange og ofte oplever, vil det gå ud over din trivsel. Både din fysik, din mentale kunnen, dit velvære og din generelle livskvalitet vil blive påvirket og det kan blive et stort problem for dig, hvis dit søvnmønster ikke er normalt, eller bliver normalt af sig selv igen, efter en eventuel svær periode.

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hjælp til bedre søvn

Trænger du til bedre nattesøvn, ro og overskud?

Få adgang til lydfil til bedre søvn og lyt hjemme.

Nemt og bekvemt for dig.

søvn

Hypnose virker

Mange studier og forskning viser at hypnose virker og er derfor et særdeles effektivt og anerkendt redskab mod søvnproblemer.

Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og hurtigt kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil.

 

Hjælp til dig der ønsker bedre nattesøvn, og dermed også bedre energi og overskud i de vågne timer