• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Hypnose mod søvnproblemer

Hypnose mod søvnproblemer

Føler du dig træt og har alligevel svært ved at sove?

Søvnbesvær-Hypnose hjælper til at geare ned og finde ro

Mange oplever at det tager lang tid at finde ro om aftenen når det er tid til at sove. Måske har du både svært ved at falde i søvn, og vågner også i løbet af natten? Måske endda også bekymringer blot ved tanken om at det snart er sengetid?

For nogle kan det blive til decideret søvnproblemer hvilket kan føre til konstant træthed og andre følgevirkninger som uoplagthed, nedsat produktivitet og energiforladthed, udbrændthed, dårligt humør og tristhed. Kender du det?

Hypnose mod søvnproblemer, så har du hjælpen 24/7.

Med hypnose mod søvnbesvær, kan du finde roen igen. Med denne hypnose får du hjælp til at blive mere rolig omkring din søvn og nemmere ved at finde ro i tankerne og kroppen så du kan få vendt den dårlige spiral og få mere energi til at leve det liv du ønsker.

Mest af alt vil du finde det dejlig roligt og trygt at lave din selvhypnose, som du helt naturligt bliver guidet til via lydfil.

Din krop er i forvejen ret god til selvhypnose, hver gang du dagdrømmer og ” falder lidt i staver”.

Din nattesøvn er vigtig

Vi mennesker sover cirka en tredjedel af vores liv og det kan være et stort problem for vores hverdag, hvis vi ikke får den søvn, vi har brug for. De fleste oplever søvnløshed og søvnbesvær i kortere, eller længere perioder af deres liv. En undersøgelse viser faktisk at søvn er så vigtigt for os, at det påvirker antallet af sygedage.

De fleste har brug for at sove minimum 6 timer og helst uafbrudt. De fleste trives bedst med imellem 7 til 9 timers søvn. Men kender du til det, at ligge og vende og dreje dig i sengen, ikke kunne finde ro og falde i søvn? Eller sover du meget let og vågner mange gange i løbet at natten?
Så er du ikke alene.

Hvis du oplever søvnproblemer i en kortere periode eller enkelte nætter, vil du sikkert klare dig igennem og vide, at der er en særlig grund til det, men er søvnløshed noget du gentagne gange og ofte oplever, vil det gå ud over din trivsel. Både din fysik, din mentale kunnen, dit velvære og din generelle livskvalitet vil blive påvirket og det kan blive et stort problem for dig, hvis dit søvnmønster ikke er normalt, eller bliver normalt af sig selv igen, efter en eventuel svær periode.

At anvende hypnose mod søvnvanskeligheder er en enkelt og let metode for dig.

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hjælp til bedre søvn

Trænger du til bedre nattesøvn, ro og overskud?

Få adgang til lydfil til bedre søvn og lyt hjemme.

Nemt og bekvemt for dig.

søvn

Hypnose mod søvnproblemer virker

Utallige studier og forskning viser at hypnose virker og er derfor et yderst effektivt og anerkendt redskab mod søvnproblemer.

Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og hurtigt kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende, samt til at slippe af med søvnbesvær.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil. en dejlig nats søvn.

Det siger andre om hypnose

Hjælp til dig der ønsker bedre nattesøvn, og dermed også bedre energi og overskud i de vågne timer

Søvn er meget vigtig for vores velbefindende og for vores helbred.

Hvis du i en længere periode mangler søvn og konstant er i underskud, er det en stress tilstand for kroppen, som påvirker alt i dit liv. Dvs. både dit humør, mange bliver mere kortluntede, aggressive, udadreagerende, opfarende eller ligefrem triste. Altså hele din almene livskvalitet.

Ikke kun dit humør der påvirkes af manglende søvn – også rent fysisk

Søvnproblemer og manglende sammenhængende søvn påvirker også din helbredstilstand.

Du får lettere sygdomme, da det nedsætter dit immunforsvar.

Læs her mere om hvad søvnbesvær og manglende søvn gør ved din krop:

https://helbredsprofilen.dk/da/artikel/hvorfor-er-soevn-vigtig

Kilde: Helbredsprofilen.dk

Vidste du godt, at søvn også påvirker din vægt og tendens til overvægt?

https://iform.dk/sundhed/soevn/for-lidt-soevn-kan-ses-paa-vaegten

Kilde: Iform.dk

Hypnose mod søvnproblemer kan hjælpe din underbevidsthed til at blive guidet til den søvn du gerne vil have og som din krop og dit sind virkelig har brug for, for at fungere optimalt i alle henseender i livet. Med hypnosen mod søvnbesvær vil du stille og roligt finde mere ro, slappe af og lære dig selv at finde tilbage til balance i dit søvnmønster.