• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Hypnose mod eksamensangst

Lær at tackle din eksamensangst!

Hypnose mod eksamensangst. Vi har lavet en hypnose lydfil der passer lige præcis til dig, som drømmer om at kunne slappe mere af når du skal til eksamen.

Få styrket din selvtillid til at gå til eksamen med ro i sjælen!

Er du eksamens klar?

Her får du hjælp til at se dig selv i en eksamens situation hvor du bare har ro og overblik til at gå til din eksamen.  Jo, mere du lytter til lydfil mod eksamensangst, jo mere vil du lære dig selv at finde den gode energi frem og tro på dine evner. Det vil gøre det nemmere for dig at huske alt det du har lært og læst, din underbevidsthed har allerede lagret det til dig, du kan bare gå ind og hente/ huske det til lige det du skal bruge det til.

Hypnose filerne hjælper dig til at få ro og overblik i en eksamens situation.

Du guides til selvhypnose, en tilstand som din krop og dit sind godt kender. Du gør det hver dag når du dagdrømmer helt naturligt.

Lyt gerne dagligt til lydfil, så du lærer dig selv at få ro og gå gladere til eksamen.

Forskning viser at hypnose virker.

Mange studier og forskning viser at hypnose virker og er et særdeles effektivt og anerkendt redskab ved alle former for ønskede forandringsprocesser og fysiske eller psykiske lidelser. Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og hurtigt kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil.

God fornøjelse mod dit mål!

Kærligst Marianne

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Glæd dig til mere ro til eksamen

Få mere ro og overblik til eksamen

Lyt til lydfil hjemme, nemt og bekvemt til dig

Online 24/7 lige når det passer dig bedst

Eksamen angst
Det siger andre om Egiila

Vores mindset kan være vores bedste ven eller værste fjende. Vi bestemmer selv hvilken

Vi har som mennesker en meget højt udviklet hjerne. Hjernen er et organ i lighed med de andre indre organer i kroppen, og alle organer kan blive overbelastede. Videnskaben mener, at vi tænker omkring 60 til 90.000 tanker om dagen. Vi er som mennesker gode til at løse komplekse opgaver, og vi kan lære og tilegne os viden hele livet igennem. Men tanker og refleksioner om fortiden, nutiden eller fremtiden, kan blive til bekymringer, Og i din situation også gør det svært for dig at tro på at du klarer eksamen nemt og med ro og overblik. Kan sætte sig til selvkritik eller frygt, hvilket kan føre til lavt selvværd, stress, depression og meget andet som forringer din livskvalitet.

Hypnose mod eksamensangst – fordi du kan vende dine negative tanker!

Derfor er det vigtigt, at du ved, at du kan ændre på negative eller uhensigtsmæssige tankemønstre. Du er ikke dine tanker, men dine tanker kan præge og styre hele dit liv. Med selvhypnose lærer du selvkontrol.

Her link til forskning vedr. hypnose og angst:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29307207/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29221549/

Det siger forskning, hypnose har mange egenskaber: https://videnskab.dk/krop-sundhed/hvad-kan-hypnose-bruges-til

Hypnose hjælp til eksamen – kan hjælpe dig til ro og overskud så du kan  huske hvad du har lært og gå til eksamen mere glad og klar!

Du vil mest af alt føle dig dejlig afslappet. Du vil blive, guidet til ro og fordybelse, samt få redskaber undervejs.

Her kan du læse mere om hypnose og hypnoterapi:

https://egiila.com/hypnose-og-hypnoterapi/

Du kan også se meget mere om hvad vi tilbyder af hypnose hjælp til unge mennesker. Præstations angst i forbindelse med eksamen kan sætte en bremser for selv den mest forberedte og dygtigste .

Vi har stor professionel erfaring, og også stor bredt kendskab og erfaring med at hjælpe unge, se mere her:

https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-unge/

Hypnose for voksne, læs mere her: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-voksne/