• +4000 terapi sessioner
  • +8 års klienterfaring
  • +95% oplever positiv forandring

Hypnose mod bekymringer & tankemylder

Hypnose  – en naturlig måde til selvhjælp

Tankemylder og bekymringer kan være helt normalt, når der sker meget i din hverdag eller dit liv. Tankemylder kan komme og gå, men bliver det meget omfattende eller vedvarende, og har du aldrig ro i hovedet, så vil det påvirke hele dit liv i en negativ retning. Det vil nedsætte dit mentale overskud, dit overblik,  tære på din livsglæde og din generelle livskvalitet og derfor også påvirke dine nærmeste og alle andre relationer.

Ved tankemylder er det hjernen, der er på overarbejde. Måske grubler du, bekymrer dig, overvejer, vender og drejer, reflekterer, fortryder eller frygter, så du aldrig har ro i hovedet. Tankemylder er en stresstilstand, som kan blive så omfattende, at du ikke kan koncentrere dig om ret meget. Hukommelsen svigter og du får måske søvnproblemer? Du bliver mere og mere nedslidt og udkørt.

Da vores tanker også smitter af og påvirker kroppen, kan det være du også oplever uro, anspændthed, smerter og overfladisk vejrtrækning eller andet.

Hypnose filerne hjælper dig til at få ro og overblik. Du guides til selvhypnose, en tilstand som din krop og dit sind godt kender. Du gør det hver dag når du dagdrømmer helt naturligt.

Forskning bekræfter at hypnose virker.

Mange studier og forskning viser at hypnose virker og er et særdeles effektivt og anerkendt redskab ved alle former for ønskede forandringsprocesser og fysiske eller psykiske lidelser. Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og hurtigt kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil.

God fornøjelse mod dit mål!

Kærligst Marianne

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Mere ro og overskud - slippe bekymringer

Hypnose til mere ro og overskud

Vælg om det skal være til: BØRN, UNGE, VOKSNE

Lyt til lydfil hjemme, nemt og bekvemt til dig

Det siger andre om Egiila

Vores mindset kan være vores bedste ven eller værste fjende. Vi bestemmer selv hvilken

Vi har som mennesker en meget højt udviklet hjerne. Hjernen er et organ i lighed med de andre indre organer i kroppen, og alle organer kan blive overbelastede. Videnskaben mener, at vi tænker omkring 60 til 90.000 tanker om dagen. Vi er som mennesker gode til at løse komplekse opgaver, og vi kan lære og tilegne os viden hele livet igennem. Men tanker og refleksioner om fortiden, nutiden eller fremtiden, kan blive til bekymringer, selvkritik eller frygt, hvilket kan føre til lavt selvværd, stress, depression og meget andet som forringer din livskvalitet.

Derfor er det vigtigt, at du ved, at du kan ændre på negative eller uhensigtsmæssige tankemønstre. Du er ikke dine tanker, men dine tanker kan præge og styre hele dit liv.

Hypnose for dig som voksen: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-voksne/

Det siger forskning, hypnose har mange egenskaber: https://videnskab.dk/krop-sundhed/hvad-kan-hypnose-bruges-til

Hypnose kan hjælpe dig med at få ro og overskud –

Du vil mest af alt føle dig dejlig afslappet. Du vil blive, guidet til ro og fordybelse, samt få redskaber undervejs.

Hypnose terapi tilpasset professionelt til alle aldre

Børn og unge kan også opleve mange bekymringer

Du kan læse mere her om hypnose og børn:

https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/boern-hypnose/

kender du en ung teenager, eller har selv en ung i familien der føler sig udfordret, så er der hjælp at hente. Du kan læse mere her om hvad vi tilbyder til unge:

https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-unge/

Har du lyst til at vide mere om hypnose oh hypnoterapi, kan du læse mere via dette link:

https://egiila.com/hypnose-og-hypnoterapi/