Hypnose mod Angst og fobi

Du har i forvejen let ved selv-hypnose

Lider du af angst, social angst, panikangst, edderkoppefobi, højdeskræk eller anden type angst eller fobi, der hæmmer dig i hverdagen?

Prøv selv-hypnose mod angst og fobi – hjemmefra – med at få mere ro og balance og lær at slippe din angst eller fobi.

Din krop kender godt det hypnotiske stadie, du er selv i hypnose flere gang dagligt, når du dagdrømmer og “forsvinder” lidt ind i dig selv.

Du kan komme i gang med det samme. Så snart du er oprettet, får du adgang til hypnoserne, der ligger som lydfiler. Når du lytter til dem, bliver du dejlig afslappet, lige som hvis du var til en fysisk session.

Og det gode er, at du ikke behøver at finde overskud frem til at skulle bestille tid ved en behandler, her kommer jeg som behandler “hjem” til dig via lydfilerne. Du kan lytte til dem når som helst, og hvor som helst. Fordi at lydfilerne er lavet i det man kalder “hypnose-sprog”, vil du føle at jeg taler direkte til dig, og du vil derfor udvikle dig helt individuelt.

Hypnosen hjælper dig med at tage kontrollen tilbage.

Ved hjælp af hypnosen bliver du mere og mere i stand til selv, at tage kontrol over din angst og fobi. Du bliver en mere fri og let udgave af dig selv, og får redskaber som du kan bruge. Også når du er i almindelig vågen tilstand. Din underbevidsthed har uanet kapacitet, således at alt det der føles rart for dig under hypnosen, gradvist jo mere du lytter til den, udvikler sig mere og mere. For dig med angst, og fobi er det en befrielse at få mere ro og styr på sig selv via hypnosen.

Du kan godt allerede begynde at glæde dig.

Ønsker dig alt det bedste.

Kærligst Marianne

 

Du kan også se vores FAQ med ofte stillede spørgsmål: https://egiila.com/faq-hypnose-ofte-stillede-spoergsmaal/

Angst er en normal reaktion i kroppen og sindet

Angstreaktionen skyldes udløsning af stresshormoner i din hjerne, i situationer hvor du er i fare, presset eller stresset.
Vores urinstinkter til overlevelse i de dybe lag i hjernen sættes i gang på grund af disse hormoner og hele kroppen går i alarmberedskab. Kroppen gør sig klar til kamp, flugt eller går i en “freeze-tilstand” hvor vi er paralyserede.

Det er det der gør, at man enten kan reagere meget hurtigt og pludselig har flere kræfter i for eksempel en krisesituation. Det kan også være, at du oplever stor indre uro i kroppen, især forstærkes det hvis du ikke agerer fysisk og får frigjort adrenalinen.

Disse instinktive alarm-mekanismer til overlevelse kan trigges af mentale udfordringer og stress, så kroppens reaktioner føles stærkt ubehagelige og hindrer dig i at fungere normalt eller som ønsket i den pågældende situation.

Det kan også ske, at en kritisk og farlig oplevelse bliver husket og lagret i dit sind og i din krop, så næste gang du er i samme eller lignende situation, så udløses dit alarmberedskab og du oplever angstsymptomer igen.

Hvis du flere gange oplever dette, kan instinkterne blive bekræftet i, at dit alarmberedskab skal aktiveres, så det kan være blevet automatiseret i din hjerne og dit system og det kan derfor virke svært selv at ændre på.

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hjælp til dig der oplever angst og fobi

7 dages GRATIS prøvetid.

Glæd dig til en afslappende stund med din lydfil, på vej til at slippe angst/ og eller fobi.

Vi har gjort det nemt til dig. Lige så snart du logger ind, kan du gå i gang med at skabe det liv du ønsker!

angst

Hypnose har god effekt ved en lang række lidelser og psykiske problemer – herunder også angst og fobier

Mange studier og forskning viser at hypnose virker og er derfor et særdeles effektivt og anerkendt redskab mod angst og fobi.

Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og hurtigt kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil.

 

Hypnose virker. Se hvad forskning siger om hypnose : https://videnskab.dk/krop-sundhed/hypnose-det-viser-forskningen-om-effekten

Symptomer på angst kan være

 • Indre uro
 • Lyst til at komme væk og flygte
 • Hjertebanken
 • Kvalme, evt. opkast
 • Ondt i maven, hovedet, andre steder
 • Koldsved
 • Spænding eller stivhed i kroppen
 • Kraftesløshed eller tyngde i kroppen
 • Rysten, sitren
 • Stærk følelse af kaos og panik
 • Flash backs
 • Gråd labilitet
 • Vrede, aggression eller andre stærke følelser
 • Går i sort, klappen gå ned
 • Paralyseret
 • Andet stærkt ubehag

Årsager til angst og fobi

– Traumatiske, ubehagelige, negative oplevelser sket i fortiden eller for nyligt.
– Bekymring og nervøsitet for fremtiden.
– Stress og depression

Årsagerne kan dog være mange, opleves meget individuelt og i forskellige grader samtidig med at dit miljø kan påvirke dig meget.

Typer af angst og fobi

– Generaliseret angst
– Sygdomsangst
– Panikangst
– Eksamensangst
– Præstationsangst
– Socialangst/socialfobi
– Skoleforbi
– Angst for at være alene
– Flyskræk
– Klaustrofobi
– Højdeskræk
– Nåleskræk
– Edderkopfobi
– Hundeforbi
– Vandskræk
– Helbredsangst
– PTSD, Post traumatisk stress
– Angst for angsten.

 

Typerne af angst og fobi kan også være rigtig mange, da det kan opstå omkring enhver ubehagelig eller presset oplevelse eller situation i livet. Selvom den type angst og fobi du oplever eventuelt ikke er nævnt mellem eksemplerne, betyder det nødvendigvis ikke, at du ikke har angst eller fobi.