• Ro
  • Glæde
  • Overskud

Voksen – hypnose

Hypnose for voksne

Hypnose/hypnoterapi er hjælp til selvhjælp. Vi har gjort det nemt for dig, der ønsker forandring og er klar få mere ud af dit liv med hypnose for voksne.

Hypnose og selvhypnose

I selvhypnose kan man arbejde med en lang række problemstillinger på egen hånd, træne en mere positiv tankegang, finde større ro, mindske stress, angst samt utallige andre udfordringer.

Du vil opleve at få øget selvindsigt og redskaber, som gør det lettere for dig. Det er en naturlig afslappet tilstand. Hver gang du dagdrømmer og går lidt” ind i dig selv”, går du også selv helt naturligt i en hypnotisk tilstand.

Du er også meget hypnotisk modtagelig, hver gang lige inden du falder i søvn eller er på vej ud af søvnen, hvor du er behagelig afslappet.  Der er du faktisk også i en hypnotisk tilstand. Det er en helt naturlig tilstand, som din krop godt kender.

Når du lytter til lydfilerne vil du føle dig dejlig afslappet.

Hypnose terapi kan hjælpe dig med at tænke i nye baner

Voksne føler sig ofte presset både på job men også hjemme.
Som voksen er der mange ting du skal forholde dig til og tage ansvar på. Måske er har du børn,  hvilket også er et stort ansvar. Ansvar gør os stærkere.

Er du kommet dertil hvor du begynder, at føle du ikke kan nå det hele eller leve op til alt det du gerne vil og føler dig stresset eller på anden måde udfordret? Det kan også være at du blot tænker, at du vil have meget mere ud af dit liv, og gerne vil være den bedste kæreste, forældre, ven/veninde, familiemedlem mm.

Hypnose terapi kan hjælpe dig med at tænke i nye baner, i den retning du gerne vil.
Forskning viser at vi typisk kun bruger ca 10% af vores hjerne kapacitet og at vi kan lære at danne nye” veje” oppe i hjernen.

Hvad kan det give dig at udvide din hjernekapacitet?
Har du lyst til at få mere ud af dit liv?
Er du nysgerrig på selvindsigt og selvudvikling?

Hypnose filerne er lavet så du vil reflektere yderligere, for hver gang du lytter til dem.

Et gladere liv

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Opnå mere glæde, overskud, energi i hverdagen.

Alle følelser kommer af en grund

Alle følelser er gode, hvis de er i overensstemmelse, med situationen. Vi skal have fx både vrede og angst. Det er vigtigt at kunne reagerer på fx en bil der pludselig kommer susende. Der skal du blive skrækslagen og flygte, men hvis det for dig har taget overhånd, måske i form af ændret adfærdsmønster, ekstrem bekymring, angst anfald, hidsighed, irritation, frustration, stress, depression mm, kan du få hjælp via hypnose terapi, til at komme i balance med dig selv igen.

Der er altid en grund til at det er opstået. Det kan være pga. af en tidligere dårlig oplevelse i barndom, skolen, relationen til dine forældre, søskende og partner. Måske har du haft en dårlig omgangs kreds, fordi du ikke turde sige fra, eller et uheldigt forhold til en partner, der ikke har behandlet dig med respekt og værdighed..

Hypnose for voksne styrker dit selvværd

Måske lider du lige som mange andre af lavt selvværd. Føler ikke du slår til, eller helt lever det liv du gerne vil; muligvis fordi andre engang har talt ned til dig og gjort dig selvkritisk og ked af det. Måske en lærer/ forældre/ søskende/ven direkte eller indirekte har fortalt dig, at du ikke duede til noget.

Måske spiser, drikker eller ryger du for meget, fordi du føler dig frustreret, altså pga. en følelse du ikke helt kan tackle.

Det handler om følelser, men det kan godt være svært at sætte direkte ord på. Du føler måske bare der er noget, der gør dig usikker og ked af det og savner noget tryghed og anerkendelse.

Her kan hypnose terapi være nøglen du har ledt efter.

Se her hvad Netdoktor siger om hypnose: https://netdoktor.dk/fakta/hypnose-genvej-til-det-ubevidste.htm

Negative tanker skaber negative følelser

Er du træt af at du ikke føler du får nok ud af livet. Måske dårlig samvittighed og skyldfølelse. Afreagerer du på dine omgivelser. Føler dig træt og uoplagt. Udskyder, undskylder og giver andre skylden, for din situation.

Tag ansvar på dig og dit liv.
Tag dig selv alvorligt.
Begynd din rejse til en bedre udgave af dig.

Det siger andre om Egiila

Jeg har fået en hel anden tilgang til livet, og det hele føles meget lettere nu. Det er virkelig det bedste, jeg har gjort for mig selv.

- Nanna

En fantastisk følelse af velvære, indre frihed, samt en masse gode værktøjer til, at finde en indre ro og glæde, selv i stressede og svære tider.

- Eva

Giver værktøjer man ikke er klar over at man har!

- Casper

Klar til forandring

– Eller kæmper du lige nu med en ekstra undskyldning….

Du kan vinde – hvis du vil

– Det bedste tidspunkt kommer ikke, du er nødt til selv at træffe din beslutning…. Det bedste tidspunkt er lige nu.

Du kan gøre mere – opnå mere

– Du ved at du gerne vil mere… Du ved at du ønsker mere…. TILLYKKE, det er din lykke, din oplevelse, din følelse der er vigtigt.

Kan børn også have glæde af hypnose og få styrket selvværdet?

Børn kan have stor glæde af at anvende hypnose lydfilerne. Hypnose er en nem form for behandling og egen omsorg. Det lærer også barnet i et tidlig stadie i livet, at sætte fokus på at passe på sig selv. Så på den måde kan det blive en endnu lettere måde for barnet at klare sig på, både nu og her, men også fremadrettet i livet, når de gode redskaber bliver tidlig indlært ved at lære barnet at det selv har masser af potentiale og det så nu ved hvordan det kan bruge det, ved hjælp at hypnose teknikker.

Vi har lavet en Familie pakke, som et billigere alternativ til Børne familier. PÅ den måde kan HELE familien få glæde af selvudvikling med Hypnoterapien hjemme i vante omgivelser. I kan på den måde gøre det nemt at lære jeres børn at tage vare på sig selv, samt være en rollemodel herfor.

har du lyst til at se vores Familie.pakke tilbud:

https://egiila.com/vare/egiila-familie/

Hypnose og hypnoterapi

hypnose til hele familien

 

 

Se her mere om børn og hypnose:

børn og hypnose

Samt unge og hypnose:

https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-unge/