• +4000 terapi sessioner
 • +8 års klienterfaring
 • +95% oplever positiv forandring

Hypnose mod depression

Føler du dig depressiv?

Lider du af depression? Er din dag præget af træthed, tristhed, bekymring, lav selvtillid og trang til at gemme dig væk?

Det der ofte sker når du føler dig depressiv, er at du mister energi og livsglæde. Du kommer i en negativ spiral, også med dine tanker og overbevisninger.

Med hypnose terapi kan du lære at blive klogere på dig selv, og få mere selv kontrol. Lydfilerne er lavet således at du vil udvikle dig individuelt, og føle at jeg taler til dig. der bliver talt i et behageligt “hypnose-sprog”, som får dig til at reflektere mere og mere.

Du går i forvejen ud og ind af et hypnotisk stadie flere gange dagligt fx når du dagdømmer.

Du får redskaber til at hjælpe dig selv. Faktisk både i det du lytter til lydfilen, men også når du ikke lytter. For jo mere du lytter til lydfilerne, jo mere vil du vænne din underbevidsthed til, at tænke i de baner du gerne vil.

Er det indviklet?

Nej, på ingen måde. Det er en helt naturlig evne som du allerede besidder, den skal bare lige styrkes.

Depression rammer mange tusinde danskere.

Omkring hver femte dansker rammes, ifølge en ny undersøgelse, af en depression i løbet af deres liv. 60 procent af dem i en så alvorlig grad at de sygemeldes, og får brug for behandling af deres tristhed og depression. Det er en tilstand, der påvirker dig både fysisk og psykisk, det er derfor en lidelse man skal tage alvorligt. De nærmeste relationer vil også blive påvirket af depressionen på forskellig måde, og det kan have store følger for en familie, hvis depressionen ikke behandles og ophører.

Hypnose virker

Forskning viser, at det har god effekt ved en lang række fysiske lidelser og psykiske problemer. Hypnose kan bruges ved alle former for ønskede forandringsprocesser og er et særdeles effektivt og anerkendt redskab mod blandt andet depression.

Hypnose er et kraftfuldt værktøj, fordi man skyder genvej til det ubevidste (kaldes også underbevidstheden) og hurtigt kan få ændret uhensigtsmæssige tankemønstre og blokeringer til noget mere livsbekræftende.

Som uddannet Hypnoterapeut, bruger jeg hypnosen i en terapi form, således at du selv får reflekteret og dannet nye mønstre, som passer bedst til dig. På den måde vil du opleve det individuelt, og selv opdage nye og mere hensigtsmæssige tanke mønstre. Og du udvikler dig nu mod det du gerne vil.

God fornøjelse mod dit mål!

Kærligst Marianne

profil hypnose

Marianne Kjær George

Certificeret 5 PATH Hypnoterapeut & Master Hypnotisør

7 PATH Selvhypnose instruktør

Hjælp til depression

Hjælp til mere ro - slip depressive tanker

Vi har gjort det nemt til dig. Lige så snart du logger ind, kan du gå i gang med at skabe det liv du ønsker!

Lyt til lydfil hjemme, nemt og bekvemt for dig

Tegn på depression

 • Mental tomhedsfølelse og manglende evne til at tage beslutninger
 • Lavt stemningsleje og tristhed
 • Konstant træthed og manglende energi
 • Pessimisme og manglende evner til at glæde sig over noget
 • Bekymring over småting, nervøsitet og ængstelse
 • Koncentrationsbesvær
 • Nedsat selvtillid, øget skyld- og skamfølelse
 • Glemsomhed og dårlig hukommelse
 • Langsom bevægelser og tale
 • Nedsat eller øget appetit
 • Søvnproblemer
 • Øget smerteoplevelse
 • Øget sensibilitet
 • Trang til at gemme sig væk/være i fred for andre og verden

Individuelle tegn

Ovenstående kan være nogle af de tegn og symptomer, der er på depression. Der kan være andre da symptomer på depression er individuelt og forskellig i grad fra person til person.

Har du selvmordstanker er det meget vigtig, at du fortæller nogen om det, så du ikke er alene med disse tanker. Hvis du ikke allerede har været hos egen læge, vil jeg allerførst anbefale dig det. Egen læge kan vurdere, om din tilstand kan skyldes andre årsager end depression.

Uanset om du medicineres for depression, eller ej, er det altid gavnligt at modtage psykologisk hjælp sideløbende.

Læs mere om hypnose for voksne: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-voksne/

Depression og depressiv tænkning

Den depressive tænkning udgøres af negative tanker om en selv, andre mennesker og ens muligheder i fremtiden, og man husker kun negative hændelser i fortiden. Angst er ofte også forbundet med lavt selvværd og tvivlen på at kunne slå til. Derfor også vigtigt at du får styrket dit selvværd. Lyt til lydfilerne ofte, de vil gradvis hjælpe dig med at komme over på mere glade tanker og styrke dit selvværd, så det bliver meget lettere at komme ud af din depression, eller depressive tilstand.

Depression rammer alle aldre. der syntes endda at være en stigende tildens til depression. Hvis du selv oplever depression, eller dit barn, eller anden bekendt virker depressiv, er det godt at tage handling. Da overskud er det der er mindst af når man har en depression kan det være en enkelt og let handling at skulle lytte til lydfilerne. Hjælp dig selv eller en anden med at gøre det let og enkelt at komme ud af sin depression.

Kosten er vigtig

Jeg vil også anbefale at du kigger på kosten, sukker øger din depression, og skaber mere tungsind. Da du ikke har meget overskud når du har depression, så start måske med at gå en tur, for at få noget motion. Du kan så øge gåtur med fx 200 m. mere hver dag, så du kan overskue det. Hvis muligt, dyrk mere motion, alt motion er godt!

Jeg vil også anbefale at evt. tage et kosttilskud fx balance olien som du kan finde i helseshoppen, den vil styrke dig både fysisk og mentalt. Balance olien er også tilsat d-vitamin, som er vigtig for at styrke dig.

Depression skal tages alvorligt. Dog kan du vende dine tanker til positive. Og det er enkelt sagt det, det handler om. En depression er gamle tankemønstre, ting du har sagt til dig selv rigtig mange gange. Ofte ligger vi slet ikke mærke til, hvad vi går og siger til os selv, det kører bare automatisk. Tit det samme igen og igen. med hypnoterapi kan du vende de gamle vaner i dit tankemønstre, til nye gavnlige tankevaner, som vil hjælpe dig ud af depression og depressiv tankemønstre.

Så bare vær åben og bliv ved. Til sidst vil de negative depressive tanker fade mere ud og de positive tanker vil tage over.

Rigtig god fornøjelse ud af din depression.

Det siger andre om Egiila

Depression er en øget tristhed og manglende selvværd

Depression kommer ofte gradvist. Du har vænnet dig til, at tænke negative tanker, både om dig selv, din situation og dine omgivelser. De negative tanker forstærker depressionen, så du føler det svært at være dig. De negative tanker dræner dig og du er i en dårlig udvikling. Depression rammer alle aldre, derfor har vi også tilpasset lydfiler til hvert alderstrin.  Se her mere om hypnose og unge: https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/hypnose-for-unge/

Hypnoseterapi er en behagelig måde, at ændre de negative tanker, og vende dem til positive således, at du gradvist kommer ud af din depression.

 

Fysiske tegn ved depression

Hjertebanken
Mange oplever øget hjertebanken ved depression, som igen ofte givet øget uro og bekymring. Børn og unge oplever også depression. Læs her hvordan hypnose kan hjælpe dit barn:https://egiila.com/behandlingsomraader-i-hypnose-terapi/boern-hypnose/

 

Hjertebanken skyldes at din krop er lidt i alarm-tilstand. Du føler at der er fare på færde og føler dig bekymret, utryg og bange. Når du udsættes for en reel fare er det en rigtig fin refleks at have, da du så kan præstere mere, når dit hjerte pumper hurtigere blodet rundt i kroppen.

Se uddrag her fra Sundhed.dk herunder.
Jens Flensted Lassen, speciallæge
Fagligt opdateret: 17.04.2020

 

Fakta

Hjertebanken er en almindelig måde at beskrive den oplevelse, du får, hvis dit hjerte slår hurtigt, langsomt, kraftigt eller uregelmæssigt – det vil sige anderledes, end du er vant til. Det er oftest en helt ufarlig tilstand, som dog kan føles meget ubehagelig for nogle. Som regel skal hjertebanken ikke behandles, men det afhænger selvfølgelig af, om der er tegn på sygdom.

Hvad er hjertebanken og uroligt hjerte?

Normalt lægger du ikke mærke til, at hjertet arbejder. Hjertebanken kan opleves som ubehagelig, fordi du pludselig bliver opmærksom på din egen hjerteaktivitet. Det kan for eksempel være ved hurtigt opstået høj puls eller ekstraslag. Mange søger læge på grund af hjertebanken i frygt for, at en hjertesygdom kan være årsagen. Hjertebanken er imidlertid ganske almindeligt og skyldes sjældent alvorlig sygdom.

Hvad er symptomerne på hjertebanken og uroligt hjerte?

Hjertebanken er i sig selv et symptom. Du mærker, at dit hjerte slår hurtigere eller anderledes, end det plejer. Hvis du har meget hurtig puls, vil det kunne give dig fornemmelse af let åndenød.

https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/hjerte-og-blodkar/symptomer/hjertebanken/

Lyst til at blive klogere på hypnose og hypnoterapi, se nedenstående link:

https://egiila.com/hypnose-og-hypnoterapi/