• Ro
 • Glæde
 • Overskud

Behandlingsområder

Behandlingsområder i hypnose terapi

Med de mange behandlingsområder i hypnose terapi kan man behandle alt der har med tanker, følelser, overbevisninger, adfærd og vaner at gøre. Man kan arbejde helt detaljeret på et specifikt problem og man kan arbejde med nogle grundlæggende ting, der kan udforme sig på mange forskellige måder fra person til person.

Selvom vores udfordringer kan virke som isolerede og urelaterede, så hænger alting unægteligt sammen og bunder ofte alle tilbage i samme grundområde.

eg kan her nævne nogle af de behandlingsområder du kan få hjælp til:

Angst, social angst, ADHD, ADD, Uro, søvnbesvær, mareridt, mobning, stress, depressiv tilstand, tankemylder, bekymringer, fobier, edderkoppefobi, højdeskræk, flyskræk, kostvaner, sukkertrang, koncentration, livsglæde, energi, glæde, positivitet, humøret, adfærd, selvværd, selvtillid og tro på egne styrker og evner…

Du er styret af dine vaner/ tankevaner

Det er hverken hokus- pokus, eller mystisk, det er faktisk bare sådan vi mennesker fungerer.

Ligeledes er selvhypnose også en almindelig dagligdags tilstand, som f.eks. , når du dagdrømmer. Du kan lære at udnytte de evner som du har til at nå nye højder i dit liv. Samt være med til, at gøre det meget lettere for dine børn, at lære at tage vare på sig selv, også mental.

 • Få hjælp til bedre søvn
 •  mere ro og overskud i hverdagen,
 • energi, mere glæde, ro, selvværd,
 • livskvalitet,
 • mental sundhed,
 • fysisk velvære,
 • slip bekymringer, angst og stress
 • Bliv den bedst eudgave af dig selv
 • Hjælp dig selv og dine børn
Det siger andre om Egiila

Jeg har fået en hel anden tilgang til livet, og det hele føles meget lettere nu. Det er virkelig det bedste, jeg har gjort for mig selv.

- Nanna

En fantastisk følelse af velvære, indre frihed, samt en masse gode værktøjer til, at finde en indre ro og glæde, selv i stressede og svære tider.

- Eva

Giver værktøjer man ikke er klar over at man har!

- Casper

Behandlingsområder med hypnose

Hypnose terapi kan hjælpe dig og din familie med at ændre uhensigtsmæssige vaner og adfærd. Fordi alle dine vaner kommer fra tanke vaner, både bevidst og ubevidst. Vi er alle meget vanestyret, og du kan på den måde lære at tage hånd om dine vaner på en meget effektfuld måde og tage power tilbage til dig selv.

 

Ja, listen er meget længere end det.  Kort sagt alle de steder ri dit liv hvor du ønsker at opnå mere. Og man behøver ikke at være “udfordret” i sit liv for at få endnu mere ud af det, vi kan alle lære hele livet, vores hjerne og underbevidsthed er et fantastisk redskab.

Hypnose er hjerne fitness

Jeg plejer også at kalde hypnose for hjerne fitness, for som almindelig fitness, så er det også sådan at jo mere du bruger dine mentale muskler, jo mere kan du opbygge dem og opnå mere.

Vaner kræver gentagelse – derfor har vi lavet hypnose lydfilerne

 Jo flere gange du tager dig tid til at lytte til lydfilerne, jo større effekt har det for din personlige selvudvikling.

Her kan du se eksempler på nogle af de typisk grundlæggende områder man kan arbejde med samt nogle mere specifikke underområder:

Selvværd/selvaccept
– Mobning

Stress

Angst
– Social angst
– Panikangst

Fobi
– Edderkopper

– Flyskræk

– Højdeskræk

– Katte/Hunde

– Små rum
– Nye steder mm

Usikkerhed/uro

– koncentration

Dårlige vaner:

Rygning

Sukkertrang

Sunde kostvaner

Bekymringer/tankemylder

Søvnløshed
– Svært ved at falde i søvn
– Usammenhængende søvn, mareridt, svært sove alene