Voksen – hypnose

Hypnose for voksne
Hypnose/hypnoterapi er hjælp til selvhjælp. Vi har gjort det nemt for dig der ønsker forandring og er klar få mere ud af dit liv.

Hypnose og selvhypnose
I selvhypnose kan man arbejde med en lang række problemstillinger på egen hånd, træne en mere positiv tankegang, finde større ro, mindske stress, angst samt utallige andre udfordringer.

Du vil opleve at få øget selvindsigt og redskaber, som gør det lettere for dig. Det er en naturlig afslappet tilstand. Hver gang du dagdrømmer og går lidt” ind i dig selv”, går du også selv helt naturligt i en hypnotisk tilstand.

Du er også meget hypnotisk modtagelig, hver gang lige inden du falder i søvn eller er på vej ud af søvnen, hvor du er behagelig afslappet.  Der er du faktisk også i en hypnotisk tilstand. Det er en helt naturlig tilstand, som din krop godt kender.

Når du lytter til lydfilerne vil du føle dig dejlig afslappet.

Hypnose terapi kan hjælpe dig med at tænke i nye baner
Voksne føler sig ofte presset både på job men også hjemme.
Som voksen er der mange ting du skal forholde dig til og tage ansvar på. Måske er har du børn,  hvilket også er et stort ansvar. Ansvar gør os stærkere.

Er du kommet dertil hvor du begynder, at føle du ikke kan nå det hele eller leve op til alt det du gerne vil og føler dig stresset eller på anden måde udfordret? Det kan også være at du blot tænker, at du vil have meget mere ud af dit liv, og gerne vil være den bedste kæreste, forældre, ven/veninde, familiemedlem mm.

Hypnose terapi kan hjælpe dig med at tænke i nye baner, i den retning du gerne vil.
Forskning viser at vi typisk kun bruger ca 10% af vores hjerne kapacitet og at vi kan lære at danne nye” veje” oppe i hjernen.

Hvad kan det give dig at udvide din hjernekapacitet?
Har du lyst til at få mere ud af dit liv?
Er du nysgerrig på selvindsigt og selvudvikling?

Hypnose filerne er lavet så du vil reflektere yderligere, for hver gang du lytter til dem.

Et gladere liv

Opnå mere glæde, overskud, energi i hverdagen.

Alle følelser kommer af en grund
Alle følelser er gode, hvis de er i overensstemmelse, med situationen. Vi skal have fx både vrede og angst. Det er vigtigt at kunne reagerer på fx en bil der pludselig kommer susende. Der skal du blive skrækslagen og flygte, men hvis det for dig har taget overhånd, måske i form af ændret adfærdsmønster, ekstrem bekymring, angst anfald, hidsighed, irritation, frustration, stress, depression mm, kan du få hjælp via hypnose terapi, til at komme i balance med dig selv igen.

Der er altid en grund til at det er opstået. Det kan være pga. af en tidligere dårlig oplevelse i barndom, skolen, relationen til dine forældre, søskende og partner. Måske har du haft en dårlig omgangs kreds, fordi du ikke turde sige fra, eller et uheldigt forhold til en partner, der ikke har behandlet dig med respekt og værdighed..

Hypnose/ hypnoterapi styrker dit selvværd
Måske lider du lige som mange andre af lavt selvværd. Føler ikke du slår til, eller helt lever det liv du gerne vil; muligvis fordi andre engang har talt ned til dig og gjort dig selvkritisk og ked af det. Måske en lærer/ forældre/ søskende/ven direkte eller indirekte har fortalt dig, at du ikke duede til noget.

Måske spiser, drikker eller ryger du for meget, fordi du føler dig frustreret, altså pga. en følelse du ikke helt kan tackle.

Det handler om følelser, men det kan godt være svært at sætte direkte ord på. Du føler måske bare der er noget, der gør dig usikker og ked af det og savner noget tryghed og anerkendelse.

Her kan hypnoterapi være nøglen du har ledt efter.

Negative tanker skaber negative følelser

Er du træt af at du ikke føler du får nok ud af livet. Måske dårlig samvittighed og skyldfølelse. Afreagerer du på dine omgivelser. Føler dig træt og uoplagt. Udskyder, undskylder og giver andre skylden, for din situation.

Tag ansvar på dig og dit liv.
Tag dig selv alvorligt.
Begynd din rejse til en bedre udgave af dig.

Klar til forandring

– Eller kæmper du lige nu med en ekstra undskyldning….

Du kan vinde – hvis du vil

– Det bedste tidspunkt kommer ikke, du er nødt til selv at træffe din beslutning…. Det bedste tidspunkt er lige nu.

Du kan gøre mere – opnå mere

– Du ved at du gerne vil mere… Du ved at du ønsker mere…. TILLYKKE, det er din lykke, din oplevelse, din følelse der er vigtigt.